Mamy swój język i porozumiewamy się zgodnie z jego zasadami.
Jeśli jaśnie paniczowi to nie odpowiada, to polecam się zamknąć.
Czy ty jesteś pierdolnięty?
Ani Holendrzy, ani niemcy nie są tak pro imigranccy jak się wam wydaje. Co prawda są mniej ksenofobiczni w przestrzeni publicznej ale to ma raczej swoje wytłumaczenie w poprawności politycznej.
Kolejna sprawa jest taka, że gdyby chcieli to roznieśli by to tałatajstwo w 45 minut, dla ciekawskich polecam wyszukanie materiałów z rozganiania towarzystwa protestującego przeciwko obostrzeniom w pandemii.
Kraje europejskie celowo nic z tym nie robią, kwestia tylko na kogo polecenie i dla jakich celów. Chyba nie muszę przypominać kto za wszystkim się czai
Historia lubi się powtarzać, i nie chce prorokować, ale wkrótce znajdzie się ktoś kto porwie tłumy i zrobi względny porządek na następne 100lat. W tym wszystkim mam tylko nadzieje, że tym razem znajdziemy się po odpowiedniej stronie
Te kurewskie rządy jebane cwele umieją tylko przeciwko swoim własnym obywatelom używać przemocy natomiast przeciwko tym kurwą ciapatym niestety tego nie zrobią dlatego się nie wymądrzaj jak oni by to mogli szybko z nimi zrobić porządek bo im gówno zrobią ciapackiekurwy mają więcej praw aniżeli ich własny naród
Gdyby nie lata kolonii to byliby na takim samym stopniu rozwoju co europa.
Ta, tak jak i ruscy są.
Lets Burn!Te kurewskie rządy jebane cwele umieją tylko przeciwko swoim własnym obywatelom używać przemocy natomiast przeciwko tym kurwą ciapatym niestety tego nie zrobią dlatego się nie wymądrzaj jak oni by to mogli szybko z nimi zrobić porządek bo im gówno zrobią ciapackiekurwy mają więcej praw aniżeli ich własny naród
Przyjmij moją dobrą radę i unikaj wypowiedzi z liczbą słów przewyższającą twój poziom IQ. Weź 3 głębokie wdechy i wracaj do kolejki po zasiłek
Śmieszy mnie to polwctwo które parę razy w drodze do swojego holenderskiego obozu pracy minęło na znaku napis Den Haag i do tego pustego przećpanego łba im nie przyszło że to pisownia w języku niderlandzki, odmienna od tej w Polsce. niemcy też piszecie deutschland z szacunku do pracodawcy, debile?
Mamy swój język i porozumiewamy się zgodnie z jego zasadami.
Jeśli jaśnie paniczowi to nie odpowiada, to polecam się zamknąć.
debilowi nie wytłumaczysz, pewnie u guldena już ze dwa tygodnie pracuje to niderlandzki perfekt i "jak to było po polsku"
pieprzyć Holendrów, urządzili u siebie burdel i melinę, żeby kasę trzepać, a jak Holandia stała się synonimem burdelu, to sobie nazwę zmienili na Niderlandy, takie same śmiecie jak Cyganie, co się każą nazywać Romami
kurna przez pomyłkę dałam ci plusa...
nie ma żadnego pierdolonego królestwa niderlandów, jest Holandia
akurat zmienili nazwę i nie są już Holandią, tylko niderlandami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów