Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jezus maria populacja na świecie w 2030 - 9 bilionów ludzi... ehh Pamiętacie z niedawnej przeszłości jakie były prognozy na rok 2010? Ludzie nie uczą się na błędach.
a tu jakieś pierdolenie, nie ma piwa
czarni opanują świat = tę epokę nazwiemy epoką KFC!
to że jest ich więcej nie oznacza wcale ze wszyscy są "małpami", "złodziejami" i "gwałcicielami"
Właśnie dlatego powinna być jakaś racjonalna polityka zagraniczna. Nie wszyscy są bandytami, dlatego ci co nie wyróżniają się negatywnie powinni mieć wstęp do Polski. Ale nie wpuszczać wszelkie tałatajstwo...
Właśnie dlatego powinna być jakaś racjonalna polityka zagraniczna. Nie wszyscy są bandytami, dlatego ci co nie wyróżniają się negatywnie powinni mieć wstęp do Polski. Ale nie wpuszczać wszelkie tałatajstwo...
prawda jest taka ze liczba chujowych kmiotow moze byc prownywalna, a to wlasnie przez zjebana polityke, straty ludzi na roznych kontynentach i jak i chujowe wychowanie tradycyjno-kulturowe (chodzi mi o te mocne odmiany islamu, cyganie itd) powoduja to ze imigranci po prostu maja inne priorytety, naprawde nie wierze w to ze jak by imigranci mieli dobre warunki bytowe u siebie to by przyjezdzali tu z dala od swoich rodzin, a prawda jest taka ze to biały człowiek zrabowal afrykę, poł azji i obie amerykuii, przy czym w połnocnej wyrznął do pnia rdzennych mieszkancow tego kontytnentu( zreszta w południowej było podobnie) i jakos tutaj jest wszystko okej, nie kurwa nie jest okej i chuj mnie strzela jak widze takie syfy na głównej. Może sam nie daże jakims mega pozytywnym podejsciem do imigrantow, ale kurwa ludzi opanujcie rzęse.
Teraz podstawcie sobie tkai sam filmik tyle ze ci atakowani to brytole a polacy to ci imigranci co "przejmują kraj".
Puk puk.
prawda jest taka ze liczba chujowych kmiotow moze byc prownywalna, a to wlasnie przez zjebana polityke, straty ludzi na roznych kontynentach i jak i chujowe wychowanie tradycyjno-kulturowe (chodzi mi o te mocne odmiany islamu, cyganie itd) powoduja to ze imigranci po prostu maja inne priorytety, naprawde nie wierze w to ze jak by imigranci mieli dobre warunki bytowe u siebie to by przyjezdzali tu z dala od swoich rodzin, a prawda jest taka ze to biały człowiek zrabowal afrykę, poł azji i obie amerykuii, przy czym w połnocnej wyrznął do pnia rdzennych mieszkancow tego kontytnentu( zreszta w południowej było podobnie) i jakos tutaj jest wszystko okej, nie kurwa nie jest okej i chuj mnie strzela jak widze takie syfy na głównej. Może sam nie daże jakims mega pozytywnym podejsciem do imigrantow, ale kurwa ludzi opanujcie rzęse.
Teraz podstawcie sobie tkai sam filmik tyle ze ci atakowani to brytole a polacy to ci imigranci co "przejmują kraj".
Puk puk.
Jebie mnie to. Wiesz czemu? Bo to JA jestem POLAKIEM. Bo to JA jestem BIAŁY i nie interesują mnie teraz problemy z przeszłości innych ras i kultur.
Jebie mnie to. Wiesz czemu? Bo to JA jestem POLAKIEM. Bo to JA jestem BIAŁY i nie interesują mnie teraz problemy z przeszłości innych ras i kultur.
wydziaraj sobie to na czole, btw uważaj na słońce latem, bo bedziesz mniej biały, smacznej białej kiełbasy z aryjskich knurów i uważaj na chińskie produkty bo stracisz szacunek wśród BIAŁYCH braci.
Może cie nie interesują, ale na pewno w chuj cie dotyczą i determinują to że świat jest teraz taki jaki jest.
bardzo mroczna wizja ale jesli tak sie stanie to co jak co ale polska dobrze na tym wyjdzie, potem ich podbijemy i bedziemy tak zajebiscie wielcy i potezni jak za dawnych dobrych lat.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów