📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~DMN jeżeli Cię to jebie to świadczy to tylko o tym, że jesteś ignorantem. Bo w ten sam sposób można powiedzieć jebią mnie wszyscy ludzie świata, włącznie z rodziną, bo to ja jestem sobą. Co to w ogóle znaczy?!
Ja tam nie wykluczam takiej sytuacji. Ogólnie rzecz biorąc Islam u podstaw był religią pokoju (tak właśnie), działało to na zasadzie "dobra, spoko wierz sobie w tego swojego boga ale zapłać od tego podatek". Niestety na naszą niekorzyść, Islam został zinterpretowany w niektórych krajach zupełnie inaczej, szczególnie w tych wszystkich krajach z nazwami kończącymi się na -stan czy -tan (tak kurwa te wszystkie kirgistany to właśnie ich wina).
nie wiem czy ktos juzpisal ze wiele scen pochodzi ze swietnego filmu "hcildren of men" zclivem owenem i michaelem cainem
StaLION4242 napisał/a:
Chciałbym ci powiedzieć, że hitler tepił głównię żydów, ale także narody słowiańskie, a Polacy to jeden z narodów słowińskich.
To lepiej nie krakaj... Zginiesz pierwszy
Wiesz co by zrobil Hitler z czarnym czlowkiem jak by go na oczka zobaczyl? ^^ Damn!
@qrowy
a tam pierdolisz. jakby każdy był wychowany jak ty, to pewnie bysmy mieli tutaj raj.
@StaLION4242
skoro Polska to naród słowiański, to czemu po prostu nie zbudował większej ilości obozów koncentracyjnych? przecież spokojnie mógłby nasz kraj eksterminować
a tam pierdolisz. jakby każdy był wychowany jak ty, to pewnie bysmy mieli tutaj raj.
@StaLION4242
skoro Polska to naród słowiański, to czemu po prostu nie zbudował większej ilości obozów koncentracyjnych? przecież spokojnie mógłby nasz kraj eksterminować
Tak to jest jak się małpie daje kałasznikowa...
problem z murzyńskimi wyznawcami islamu z afryki rozwiąże się sam. Podobno gdyby żywnośc którą marnują europejczycy przekazac do państ afrykańskich to w kilkanascie lat można by pozbyc się głodu, tyle, że nikomu się z tym nie śpieszy i chyba teraz wiadomo dlaczego. Częśc murzynów umrze na AIDS, robiąc z condomów piłki do nogi.
można by wprowadzic zapis do konstytucji RP, że każdy przyjezdny muzułmanin ma poddac się sterylizacji i zabiegowi upierdolenia języka i ręki którą pisze
można by wprowadzic zapis do konstytucji RP, że każdy przyjezdny muzułmanin ma poddac się sterylizacji i zabiegowi upierdolenia języka i ręki którą pisze
i tak moja wypowiedź zginie w odmętach głupich wypowiedzi, ale strasznie mnie rozśmieszyła (nie wiem czyja) wypowiedź że lepiej żyć w państwie, które narzuca religię i tępi odmienność, niż w takim jak teraz...
sorry stary, twoja matka w wieku 30 lat nie może już zajść w ciążę - musimy ją zabić... Twój młodszy brat ma kręcone włosy, przykro mi - obraza boska, musimy go zabić... Dlaczego w zeszłą niedzielę nie poszedłeś do kościoła? Gdybyś się dostatecznie żarliwie modlił to by Ci się ta noga zrosła już w sobotę, pójdź z nami.
sorry stary, twoja matka w wieku 30 lat nie może już zajść w ciążę - musimy ją zabić... Twój młodszy brat ma kręcone włosy, przykro mi - obraza boska, musimy go zabić... Dlaczego w zeszłą niedzielę nie poszedłeś do kościoła? Gdybyś się dostatecznie żarliwie modlił to by Ci się ta noga zrosła już w sobotę, pójdź z nami.
Polska przetrwa... fikasz, znikasz
Film jest produkcji czeskiej, i w dodatku anglojęzyczny, dlatego użyłem zwrotu "Polish Pride".
Prędzej czy później, ale na pewno prędzej niż w 2029 roku, będziemy musieli stawić czoła takiemu problemowi. Niemcy już mają problem:
Mieszkańcy tureckich osiedli w Berlinie domagają się, aby ulice, które zamieszkują, nosiły podwójne niemiecko-tureckie nazwy.
( wprost.pl/ar/191183/Ulice-Berlina-zyskaja-tureckie-nazwy/ ). I to jest dopiero początek. A to będzie przybierało na sile, zaraz zaczną się protesty, hasła typu rasizm, przeciwnicy islamu i dziękuję. Sęk w tym że większość to kieruje się doktrynami w działaniu, a jeśli o to chodzi to nie ma pola do negocjacji jak np z władzą świecką. Albo się wierzy w Boga i wszystkie jego wytyczne albo wcale. Tak więc Djihaaad Panowie, ja już mam kałaszka zakopanego na działce =D
Prędzej czy później, ale na pewno prędzej niż w 2029 roku, będziemy musieli stawić czoła takiemu problemowi. Niemcy już mają problem:
Mieszkańcy tureckich osiedli w Berlinie domagają się, aby ulice, które zamieszkują, nosiły podwójne niemiecko-tureckie nazwy.
( wprost.pl/ar/191183/Ulice-Berlina-zyskaja-tureckie-nazwy/ ). I to jest dopiero początek. A to będzie przybierało na sile, zaraz zaczną się protesty, hasła typu rasizm, przeciwnicy islamu i dziękuję. Sęk w tym że większość to kieruje się doktrynami w działaniu, a jeśli o to chodzi to nie ma pola do negocjacji jak np z władzą świecką. Albo się wierzy w Boga i wszystkie jego wytyczne albo wcale. Tak więc Djihaaad Panowie, ja już mam kałaszka zakopanego na działce =D
StaLION4242 napisał/a:
Chciałbym ci powiedzieć, że hitler tepił głównię żydów, ale także narody słowiańskie, a Polacy to jeden z narodów słowińskich.
To lepiej nie krakaj... Zginiesz pierwszy
czy wszystko trzeba pisać dosłownie...?
Przydałaby się osoba o charyzmie Hitlera, która zrobi czystkę w społeczeństwie, w tym przypadku z nigasów itd. Dodatkowy plus, że można by użyźnić trochę gleby w Afryce
To co - wracamy do popierania Samoobrony, LPRu i Młodzieży Wszechpolskiej ??
no, ale, przecież w 2012 ma byc koniec świata
od jutra zakładamy partię narodowego czyszczenia polski z syfu kiły i brudasów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów