📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że nie pokazali laserowego oświetlenia jakie będzie stosowane w BMW i Audi.
jakas moda na swiatla na sadisticu? tydzien bez samochodowych swiatel tygodniem straconym.
Co do LEDowych świateł stosowanych w furkach, to może i jest to dobry wynalazek dla kierowcy, który posiada je na wyposażeniu, ale dla tego co jedzie z naprzeciwka już nie do końca. Wiele razy dostałem po ślepiach jadąc w nocy.
Antek, mało widzę wiesz na temat Ledów Ledy obecnie stosowane w nowych samochodach czyli światła mijania oraz drogowe są tak przystosowane że nie mają prawa Cię oślepić. Osoba jadąca takim samochodem zostawiając włączone światła drogowe i mijająca się z drugim pojazdem nie oślepi go bo wiązka ucieknie w prawą stronę.
Co to Qrwa jest za portal? Auto moto czy inne sroto to to? Bo to coś mi jakoś nie pasuje na sadistica ale ja się mogę nie znać... Ja pierdole...
Ajgi napisał/a:
Co to Qrwa jest za portal? Auto moto czy inne sroto to to? Bo to coś mi jakoś nie pasuje na sadistica ale ja się mogę nie znać... Ja pierdole...
A mi nie pasuje taka końska spierdolina na tym portalu jak ty i co? I gówno.
Nie wiem po chuj to włączałeś, jak byk napisane o co chodzi.
Ale nie no taki zjeb musi napisać "co to kurwa jest"
Szajba_Man napisał/a:
A mi nie pasuje taka końska spierdolina na tym portalu jak ty i co? I gówno.
Nie wiem po chuj to włączałeś, jak byk napisane o co chodzi.
Ale nie no taki zjeb musi napisać "co to kurwa jest"
Dupa boli co? Weź se dildo wsadź albo słoik i idź się poskarż mamusi że ktoś ma czelność wyrażać swoja opinie!
A ten portal z racji swojego przeznaczenia nie służy do obwieszczania wszystkim "nowinek" technicznych ani temu podobnych idiotyzmów!
Będę chciał sobie takowe pooglądać to poszukam w necie a nie zaśmiecacie sadola takim gównem! Ja pierdole!
goniec94 napisał/a:
Czyli jak w przeciągu 100 lat rozwinęła się technika oświetlenia aut
I prowadzący polskojęzyczny ciapaty.
ale ta muzyczka to nieźle spierdolona jest
co to za kebab, to już nie było normalnego polaka
Szczerze mówiąc, chujowy reportaż. Taki w stylu wujka Wieśka, co zabrał kamierę DWD na wesele i krenci balety.
Tylko czekałem aż jeden z Debili nazywający się blogerem czy chuj wie jak - zacznie opowieść o tym, że czarne jest czarne - białe kurwa białe.
Do kotła z tymi wszystkimi pajacami.
Do kotła z tymi wszystkimi pajacami.
Nie dość, że chujowo przedstawione, jak relacja z wycieczki szkolnej do Biskupina, to jeszcze przez jakieś śniade gówno mówiące po Polsku. Jeśli chcecie dobrej, luźnej relacji polecam Z.Łomnika zlomnik.pl/index.php/2015/01/17/stulecie-oswietlenia-samochodowego-phi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów