📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rannego psa trzeba dobić..
Widać, że na niego polowali. W 00:10 przejechali obok jak go w jakiś sposób wytrącili z jazdy.
00:25 zawrócili , i dobili jak psa
Akcja dzieje sie na autostradzie BR369 w Serbi.
Mężczyzna postrzelił chłopaka na ulicy po czym uciekł, niestety postrzał nie był śmiertelny a pewnie taki miał być, młody chłopak powoli umiera.
Mężczyzna postrzelił chłopaka na ulicy po czym uciekł, niestety postrzał nie był śmiertelny a pewnie taki miał być, młody chłopak powoli umiera.
nie umiera, bo mu drugiego buta nie zdjęli ...
Oni po prostu skrócili mu ból powypadkowy
Essent napisał/a:
Widać, że na niego polowali. W 00:10 przejechali obok jak go w jakiś sposób wytrącili z jazdy.
Tak mi się skojarzyło:
"Sam sobie komentuje to co w radioodbiorniku..." Kaliber 44
Cytat:
jak go w jakiś sposób wytrącili z jazdy
Ten "jakiś sposób" to pewnie postrzał, dlatego nie był im w stanie skutecznie uciec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów