sport to zdrowie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
sport to zdrowie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
dał się i zesrał się
Za kazdym razem kiedy widze tego typa na poczatku to sie smieje. No jebany
Siłkę można o kant dupy rozbić. Który koksu jebnie chociaż 1 pompkę na 1 ręce? Odpowiedź: praktycznie żaden. Ale nie powiem Wam jak trenować, bo będziecie lepsi ode mnie
@up-ale to żadnej tajemnicy nie ma chociaż nie wiem jak dla reszty
Ja ćwiczę na siłce, ale czy jestem takim koksem? Hmm..na osiedlu na pewno nie.
W końcu 81 kg masy to nie tak dużo.
Ale 18 pompek na prawej i 12 na lewej zrobię
@2up
Dlaczego o kant dupy rozbić? To całkiem fajna sprawa, o ile jest robiona z głową, naturalnie, z dietą i przez bardzo długi czas.
Nikt po dwóch latach ćwiczeń 120 nie podniesie, jeżeli zaczynał od miernego wyniku, tyle tylko, że żadnym Mirkom itp. tego nie wytłumaczysz. Przychodzi taki szelest i po miesiącu ćwiczeń pyta się mnie, trenera, tudzież innego bywalca: "Eee.. ale jaką kretę byłbyś mógł mnie polecić?"
...gdyby duszenie było dozwolone...
W końcu 81 kg masy to nie tak dużo.
Ale 18 pompek na prawej i 12 na lewej zrobię
@2up
Dlaczego o kant dupy rozbić? To całkiem fajna sprawa, o ile jest robiona z głową, naturalnie, z dietą i przez bardzo długi czas.
Nikt po dwóch latach ćwiczeń 120 nie podniesie, jeżeli zaczynał od miernego wyniku, tyle tylko, że żadnym Mirkom itp. tego nie wytłumaczysz. Przychodzi taki szelest i po miesiącu ćwiczeń pyta się mnie, trenera, tudzież innego bywalca: "Eee.. ale jaką kretę byłbyś mógł mnie polecić?"
...gdyby duszenie było dozwolone...
Jak widzę zdanie "sport to zdrowie" to mnie kurwica strzela. Piszą to niemoty, które takimi wypadkami usprawidliwiają to, że sami nic nie robią, tylko siedzą kurwa na dupie przed kompem.
DukeNukem77 napisał/a:
Nikt po dwóch latach ćwiczeń 120 nie podniesie, jeżeli zaczynał od miernego wyniku, tyle tylko, że żadnym Mirkom itp.
Sie widze znawca znalazl... Ja cwicze poltora roku bez odzywek, tylko z dieta i wyciskam 125kg. Zalezy kto jaki ma trening.
Mrbroku napisał/a:
Sie widze znawca znalazl... Ja cwicze poltora roku bez odzywek, tylko z dieta i wyciskam 125kg. Zalezy kto jaki ma trening.
Zależy kto jakie ma predyspozycje Ja dopiero po 3 latach ćwiczeń wycisnąłem 110kg przy wadze 95kg ...wiem wiem, pizda nie zawodnik. Ale dla mnie nie liczą się ciężary tylko samo ćwiczenie
Pozdro dla wszystkich zdrowo wkręconych w ten sport!
3:40 to jakiś zlot wiel,bicieli makdonalda?
3:00 tak jest jak nie umie się trzymać sztangi
6:10 kolejny który wygrał z anoreksją
3:00 tak jest jak nie umie się trzymać sztangi
6:10 kolejny który wygrał z anoreksją
01:20 Niech upierdoli sobie kciuki skoro nie wie do czego służą. Co za matoł...
@DukeNukem77
120kg to nie jest też jakiś tam astronomiczny wynik, po 2 latach dobrego zapierdolu na siłce powinno pęknąć bez problemu. Tyle tylko, że wyciskanie na klatę to chujowy wyznacznik siły, mam kumpla co targał po 130kg przy masie własnej 105kg, a 100kg na przysiadł nie dawał rady...
120kg to nie jest też jakiś tam astronomiczny wynik, po 2 latach dobrego zapierdolu na siłce powinno pęknąć bez problemu. Tyle tylko, że wyciskanie na klatę to chujowy wyznacznik siły, mam kumpla co targał po 130kg przy masie własnej 105kg, a 100kg na przysiadł nie dawał rady...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów