Na woodstocku dzieją się różne rzeczy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To co zwykle ćpanie, ćpanie, ćpanie.
Japierdole, ale tu niektorych piecze odbyt, niesamowite. Jak się nakurwicie, albo naćpiecie czymś, to nigdy bydła ani syfu żadnego nie zrobicie, prawda? Powiem Wam, że na niejednej imprezie narobiłem wiekszego bałaganu i zaprawiłem się lepiej, niż na woodzie. jebcie sobie dalej na woodstock. ja sram np na takiego openera, ale byłem na nim dwa razy, to KURWA MOGĘ, bo mam własne zdanie o tym.
wiecie, bo wszyscy Ci negatywnie nastawieni do woodstocku tutaj, jedyną imprezę jaką mieli to spotkanie ze swoją "paczką" w wirtualnym świecie gier mmo. Sam byłem na woodzie tylko raz, nie moje klimaty (upał, muzyka). Lecz wielu znajomych lubi to i nadal jeździ. Większość ma własne firmy, więc jakoś nie są śmieciami, tak jak niektórzy tu o woodstockowiczach piszą. Ktoś kto tam nie był nie ma pojęcia nawet o czym pisze. Najlepsze w tym całym woodstocku jest to, że nie ma głupich podziałów ideologicznych. Świetne są wieczorne rozmowy przy piwku, zarówno z własną ekipą, jak i z całkiem obcymi osobami. Także woodstokowicze nie zwracajcie uwagi na tych debili, którzy się starają zaistnieć na sadisticu pisząc negatywnie o wydarzeniu na którym nigdy nawet nie byli.
@zarammoth
Brudasie jebany to wygląda troszkę inaczej!! Przez cały rok jebane brudasy takie jak ty siedzą w domu! A jak przyjdzie bródstok to wszyscy stają się IMPREZOWICZAMI! Tak swoją drogą to spierdalaj oglądać Szkło kontaktowe!
Brudasie jebany to wygląda troszkę inaczej!! Przez cały rok jebane brudasy takie jak ty siedzą w domu! A jak przyjdzie bródstok to wszyscy stają się IMPREZOWICZAMI! Tak swoją drogą to spierdalaj oglądać Szkło kontaktowe!
Ludzie coście się tak uczepili tego Woodstocku?! Oceniacie całą akcje na podstawie wyrywków, zupełnie jakbyście Polskę postrzegali na podstawie jednej dzielnicy jakiegoś miasta.
Dlaczego w mediach co roku słyszymy o Woodstocku, a na przykład o Sunrise już nie?
Dlaczego w mediach co roku słyszymy o Woodstocku, a na przykład o Sunrise już nie?
Dobra koniec z tym. Kto był na woodstocku wie że to zaje*isty festiwal i ludzie. Ci którzy oglądali jedynie filmy na yt możecie wrócić do swoich gier, które wg. mnie zżerają mózgi, gdyż siedząc przez kilkanaście godzin dziennie 'naku*wiając smoka' człowiek jest niezwykle po*ebany.
btw. Jestem woodstockuwiczem który:
-studiuję kierunek techniczny
-nie palę ( na woodzie też nie paliłem)
-nie ćpię ( j.w)
-mam normalnych znajomych z którymi często się spotykam
-mam dziewczynę
-umiem się bawić (ale tam bawiłem się najlepiej)
ból dup za 3,2,1
btw. Jestem woodstockuwiczem który:
-studiuję kierunek techniczny
-nie palę ( na woodzie też nie paliłem)
-nie ćpię ( j.w)
-mam normalnych znajomych z którymi często się spotykam
-mam dziewczynę
-umiem się bawić (ale tam bawiłem się najlepiej)
ból dup za 3,2,1
Rozumiem ludzie którzy jednocześnie jadą po imprezach typu woodstock oraz po klubach bawia sie tylko na sadisticu i w fapkomnacie
Ryby Głębinowe!
Zajebistym jest jak plankton pokroju 1993< hejtuje ludzi którzy czekają pewnie cały rok, żeby pojechać na taką imprezę, tylko dlatego że jest życiowym nieudacznikiem oraz statystycznym Polakiem (chociaż w tym przypadku należałoby użyć małej litery), który ma spierdolony dzień jeżeli widzi osobę, która jest szczęśliwa.
Kurwa niektórzy mają chyba gnój z Brudstokowego toitoia we łbie. Jeśli ktoś pisze że wiele razy bardziej najebali sie czy zeszmacili niż na Woodstocku to gratuluje zainteresowań. Tak samo absurdalne jest pisanie że Ci którzy krytykuja ten festiwal są pizdami siedzącymi przed kompem. HAHAHA
@Zarammoth
Sam jesteś pierdolony chuju wzorem tego, dlaczego tylko totalni kretyni popierają Woodstock.
Pod spodem swojego posta masz stały opis, gdzie zrównujesz Mahometa do Jezusa. Chuj ci w dupę, nygusie - nawet najbardziej zjadliwy ateista musi przyznać, że to dwie zupełnie inne religie, zupełnie różni ich założyciele. Zupełnie różni - pojmujesz to, debilu gimbazyjny, ruchający kolegów z dupy do mordy, czy nie?
Czy ktoś katol, czy nie katol - kultura europejska powstała dzięki katolicyzmowi, tylko debil to podważa, który nie posiada ni krzty wiedzy na ten temat. To, co nazywasz dobrem, wiesz z katolicyzmu właśnie. Więc skończ pierdolić, zwłaszcza, że Brudstock to banda skurwysynów, brudnych, osranych punków i anarchistów. Ćpunów,pijaków, młodocianych palaczy. Znam aż nazbyt wiele osób które jeżdżą na Woodstock co roku - chwalą się, co robią, pokazują zdjęcia. A też ich znam, więc wiem do czego są zdolni. Nie pierdol mi tu o tych paru normalnych - większość tam to pojeby.
Może i obrażam jakiegoś normalnego, dobrego sadola z tej storny. Bo jeździ na koncert swojego ukochanego zespołu. Jednak powiedzmy sobie prawdę:
"Pomijając poglądy polityczne - każdy porównujący owsiakowy spęd "zbuntowanych" lemingów do festiwalów w Jarocinie naraża się na śmieszność. Tamte festiwale, choć lewackie, były antysystemowe. Tu goścmi honorowymi są mainstreamowe świnie hołubione jak bożyszcza."
A tu masz rozpiskę, Brudny, zasrany gnoju:
Krótka podziałka:
Woodstock.
1. Woodstock to normalny, pokojowy koncert, co on komu przeszkadza?
Owsiak dopuszcza do działania sekty, które są zarejestrowane jako sekty. Oznacza to tyle, że w ramach swojego "róbta co chceta" dopuszcza do działania sektę np. Hare Kriszna. Przypomnijmy, iż sekta od religii różni się wpływem na psychikę i jednostkę. Poza tym, u Owsiaka jest masa młodych, zaćpanych, zachlanych, nieletnich, kopulujących, nagich (przy dzieciach) ludzi.
2. Na zwykłej dyskotece też są takie procenty, większość bowiem się zachowuje normalnie!
Na normalnej dyskotece ćpuny, alkoholicy, golasy i w ogóle - zwierzęta - są wywalane przez dwóch osiłków przy wejściu. U Owsióra się to toleruje. Tym się to różni, od hucpy u Owsiaka.
3. Ależ Owsiak nic za to nie dostaje!
Hitler też nie dostawał kasy za mordowanie Żydów.
4. To chyba przesada - przecież Owsiak niczego złego nikomu nie robi!
Robi. Rok w rok podpuszcza policję, by ta wyłapywała obrońców życia. Dla pojęcia absurdalności tego zachowania powiem, iż działa tam "Punkt Rozwoju ROdziny", gdzie dowiecie się o antykoncepcji, dostaniecie kondony, a obok kupicie pigułki wczesnoporonne. Taka to "równośc i wolność poglądów" u Owsiaka.
5. Owsiak ratuje masy dzieci dzięki WOŚP, więc niech się raz do roku zabawią!
Tak, a jeszcze więcej dzieciaków trafia wczesnoporonnymi w zaświaty. Więcej wpada w nałogi, ćpanie, alkoholizm.. ile łapie chorobę weneryczną po Woodstocku? Ile ma spaczoną psychikę po tym? Były już sprawy zabitych woodstockowiczów, którzy byli na tyle "genialni", że łapali stopa.. leżąc na ulicy. Takie pokolenie wychowuje Owsiak. Tego się jakoś nie wlicza.
6. Każdy, kto jedzie na Woodstock wie, co może zobaczyć. Jego sprawa.
A moją sprawą jest obrona tradycji narodowej, moralności, katolickości. Więc mam prawo w miejscach publicznych walczyć z gównem. Gówno kilka tys. km. ode mnie to wciąż gówno.
Konkludując:
PRECZ Z OWSIAKIEM.
Sam jesteś pierdolony chuju wzorem tego, dlaczego tylko totalni kretyni popierają Woodstock.
Pod spodem swojego posta masz stały opis, gdzie zrównujesz Mahometa do Jezusa. Chuj ci w dupę, nygusie - nawet najbardziej zjadliwy ateista musi przyznać, że to dwie zupełnie inne religie, zupełnie różni ich założyciele. Zupełnie różni - pojmujesz to, debilu gimbazyjny, ruchający kolegów z dupy do mordy, czy nie?
Czy ktoś katol, czy nie katol - kultura europejska powstała dzięki katolicyzmowi, tylko debil to podważa, który nie posiada ni krzty wiedzy na ten temat. To, co nazywasz dobrem, wiesz z katolicyzmu właśnie. Więc skończ pierdolić, zwłaszcza, że Brudstock to banda skurwysynów, brudnych, osranych punków i anarchistów. Ćpunów,pijaków, młodocianych palaczy. Znam aż nazbyt wiele osób które jeżdżą na Woodstock co roku - chwalą się, co robią, pokazują zdjęcia. A też ich znam, więc wiem do czego są zdolni. Nie pierdol mi tu o tych paru normalnych - większość tam to pojeby.
Może i obrażam jakiegoś normalnego, dobrego sadola z tej storny. Bo jeździ na koncert swojego ukochanego zespołu. Jednak powiedzmy sobie prawdę:
"Pomijając poglądy polityczne - każdy porównujący owsiakowy spęd "zbuntowanych" lemingów do festiwalów w Jarocinie naraża się na śmieszność. Tamte festiwale, choć lewackie, były antysystemowe. Tu goścmi honorowymi są mainstreamowe świnie hołubione jak bożyszcza."
A tu masz rozpiskę, Brudny, zasrany gnoju:
Krótka podziałka:
Woodstock.
1. Woodstock to normalny, pokojowy koncert, co on komu przeszkadza?
Owsiak dopuszcza do działania sekty, które są zarejestrowane jako sekty. Oznacza to tyle, że w ramach swojego "róbta co chceta" dopuszcza do działania sektę np. Hare Kriszna. Przypomnijmy, iż sekta od religii różni się wpływem na psychikę i jednostkę. Poza tym, u Owsiaka jest masa młodych, zaćpanych, zachlanych, nieletnich, kopulujących, nagich (przy dzieciach) ludzi.
2. Na zwykłej dyskotece też są takie procenty, większość bowiem się zachowuje normalnie!
Na normalnej dyskotece ćpuny, alkoholicy, golasy i w ogóle - zwierzęta - są wywalane przez dwóch osiłków przy wejściu. U Owsióra się to toleruje. Tym się to różni, od hucpy u Owsiaka.
3. Ależ Owsiak nic za to nie dostaje!
Hitler też nie dostawał kasy za mordowanie Żydów.
4. To chyba przesada - przecież Owsiak niczego złego nikomu nie robi!
Robi. Rok w rok podpuszcza policję, by ta wyłapywała obrońców życia. Dla pojęcia absurdalności tego zachowania powiem, iż działa tam "Punkt Rozwoju ROdziny", gdzie dowiecie się o antykoncepcji, dostaniecie kondony, a obok kupicie pigułki wczesnoporonne. Taka to "równośc i wolność poglądów" u Owsiaka.
5. Owsiak ratuje masy dzieci dzięki WOŚP, więc niech się raz do roku zabawią!
Tak, a jeszcze więcej dzieciaków trafia wczesnoporonnymi w zaświaty. Więcej wpada w nałogi, ćpanie, alkoholizm.. ile łapie chorobę weneryczną po Woodstocku? Ile ma spaczoną psychikę po tym? Były już sprawy zabitych woodstockowiczów, którzy byli na tyle "genialni", że łapali stopa.. leżąc na ulicy. Takie pokolenie wychowuje Owsiak. Tego się jakoś nie wlicza.
6. Każdy, kto jedzie na Woodstock wie, co może zobaczyć. Jego sprawa.
A moją sprawą jest obrona tradycji narodowej, moralności, katolickości. Więc mam prawo w miejscach publicznych walczyć z gównem. Gówno kilka tys. km. ode mnie to wciąż gówno.
Konkludując:
PRECZ Z OWSIAKIEM.
Nie chciałam tym postem pokazać jaki Woodstock jest zły. Byłam na nim dwa razy, zamierzam jechać za rok.
Po prostu zauważyłam ciekawy napis na toi toi i chciałam się podzielić ze światem czymś zabawny, a nie powodować kłótnię.
@Nocturno19
Na Woodstocku nie widziałam żadnej pary, która kopulowałaby. Woodstock to nie dom publiczny. Nie widziałam też, aby ktoś sprzedawał tabletki antykoncepcyjne i wczesnoporonne. Woodstock to nie apteka.
Po prostu zauważyłam ciekawy napis na toi toi i chciałam się podzielić ze światem czymś zabawny, a nie powodować kłótnię.
@Nocturno19
Na Woodstocku nie widziałam żadnej pary, która kopulowałaby. Woodstock to nie dom publiczny. Nie widziałam też, aby ktoś sprzedawał tabletki antykoncepcyjne i wczesnoporonne. Woodstock to nie apteka.
up
ale wiesz koleś nad tobą ma poważne problemy z samym sobą, wrodzoną mitomanie, a do tego nerwicę. Co widać po jego postach.
Pisze bzdury o miejscu, którego nie widział. Każdy kto odwiedził woodstock kiedykolwiek może go tylko wyśmiać, ponieważ jego opinia oparta jest na założeniach wziętych z kosmosu.
ale wiesz koleś nad tobą ma poważne problemy z samym sobą, wrodzoną mitomanie, a do tego nerwicę. Co widać po jego postach.
Pisze bzdury o miejscu, którego nie widział. Każdy kto odwiedził woodstock kiedykolwiek może go tylko wyśmiać, ponieważ jego opinia oparta jest na założeniach wziętych z kosmosu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów