Na woodstocku dzieją się różne rzeczy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co wy macie kurwa do tego Woodstocku? Ludzie się bawią i mają was w dupie, a wy jedynie w klawiaturkę całe wakacje napierdalacie. Co, mama was nie puściła gimbusy? Nie podoba się wam to to nikt was nie zmusza tam jechać. Na Woodstocku o dziwo nie wstrzykują maruhanen obowiązkowo, nikt nie gwałci ludzi na siłę, a nawet prysznice są :O W błocie tapla się 0,1% obecnych, no ale lepiej słuchać co w TV Trwam mówią. W dupie byliście, gówno widzieliście, skończą się wakacje, a wasze wspomnienia to postu na forach...
@Zarammoth To ty byłeś w dupie... własnego kolegi...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@Zarammoth
Spokojnie, przecież nikt ci nie broni taplać się w gównie. Ja tam wole imprezy w kulturalnym towarzystwie gdzie jest czysto, przynajmniej nie wyglądam potem jakby mnie z szamba wyjęli.
Spokojnie, przecież nikt ci nie broni taplać się w gównie. Ja tam wole imprezy w kulturalnym towarzystwie gdzie jest czysto, przynajmniej nie wyglądam potem jakby mnie z szamba wyjęli.
sami weźcie sobie tę maść na ból dupy. Zarammoth ma rację- w dupie byliście gówno widzieliście. Ja tam na Woodstocku byłem, higienę zachowałem, w te kilka dni wybawiłem się lepiej niż przez cały rok w czystych klubach, żyję.
@dextress
Jak byłeś na woodstocku to owszem, widziałeś kupe gówna. Kluby owszem są chujowe bo chodzą tam gimbusy.
Jak byłeś na woodstocku to owszem, widziałeś kupe gówna. Kluby owszem są chujowe bo chodzą tam gimbusy.
@up to wy w dupie byliście ja jestem bogiem wiem wszystko o wszystkim i o wszystkich .
widzę, że w końcu są ostrzeżenia za to zjebane zdjęcie maści na ból dupy, moderatorzy tak trzymać
Na woodstock nie, do klubu nie... To gdzie Wy spędzacie czas? Na próbach chóru u proboszcza?
@Zamaroth: Masz to 20. piwo. Masz top komenta, będziesz teraz lepiej widoczny i rozbawisz szersze grono publiczności. Ti-ti-ti, kabareciarzu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów