Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgadzam się się z:
to nawet żałosne nie jest
to nawet żałosne nie jest
Aj tam, mnie holokaust zawsze śmieszy. Z prostej przyczyny: Bo widzę jak parchy ramię w ramię z nazistami, atakują dziś mój kraj by go złupić lu zniszczyć. A razem zaatakowali Polskę z dwóch stron w '39-tym. Jak widzę jaki nazistowski jest dziś Izrael... ech. Dla tego ich rany na sumieniu i ciele, uwielbiam ze śmiechem rozdrapywać. Narody wybrane aryjskie i obrzezane. Murzyński chuj im w dupę na wieki, bo tylko na to i na piekło zasłużyli. Tfu
Aj tam, mnie holokaust zawsze śmieszy. Z prostej przyczyny: Bo widzę jak parchy ramię w ramię z nazistami, atakują dziś mój kraj by go złupić lu zniszczyć. A razem zaatakowali Polskę z dwóch stron w '39-tym. Jak widzę jaki nazistowski jest dziś Izrael... ech. Dla tego ich rany na sumieniu i ciele, uwielbiam ze śmiechem rozdrapywać. Narody wybrane aryjskie i obrzezane. Murzyński chuj im w dupę na wieki, bo tylko na to i na piekło zasłużyli. Tfu
że przepraszam co? Wg ciebie Izrael najechał Polskę? Twoje posty zawsze były debilne i myślałem, że już mnie niczym nie zaskoczysz a tu proszę, jednak można być jeszcze głupszym.
że przepraszam co? Wg ciebie Izrael najechał Polskę? Twoje posty zawsze były debilne i myślałem, że już mnie niczym nie zaskoczysz a tu proszę, jednak można być jeszcze głupszym.
Moje posty nie są debilne, są natomiast nie dla debili. Następnym razem ich nie czytaj, a ja nie będę musiał tłumaczyć. Czy Izrael na nas napadł... a to zależy co przez Izrael rozumiesz. Na pewno żydzi i ich szabes goje z hołoty dobrani, byli trzonem tak bolszewików jak i sowietów, a ci właśnie napadli. Międzynarodówka, komunizm, socjalizm, bolszewizm... pies to jebał jak nazwiesz, ale niemiecki żyd Karol Marks jest tego plugastwa ojcem, a inni żydzi głównymi wyznawcami
Moje posty nie są debilne
Są
są natomiast nie dla debili
Są dla debili
Sorry, musiałem wysrać te moje żale na obrońców żydów i atakujących ich...
Mnie to rozśmieszyło
Ludzie, którzy tutaj pierdolą o polityce, kłócą się, że to żydzi najechali na Polaków, albo odwrotnie, a przede wszystkim wszystkie odpady lewackie i te zbyt bardzo prawackie, które toczą nadętą wojnę komentarzową ze sobą strasznie psują atmosferę na tym portalu... Kiedyś było zajebiście, były dowcipy o żydach, o Polakach i o murzynach i nikt się nie burzył tylko wszyscy się śmiali. A od pewnego czasu, gdzie już dzieci mają dostęp do internetu to jest tu lipa totalnie...
Sorry, musiałem wysrać te moje żale na obrońców żydów i atakujących ich...
Mnie to rozśmieszyło
ja jestem za, żeby sobie pożartować i pośmiać się, ale jak ktoś z wypranym łbem wjeżdża i pierdoli jakieś kompletnie oderwane od rzeczywistości bzdury to już inna sprawa i trzeba temu przeciwdziałać zanim zarazi kogoś innego swoim debilizmem.
PS
Mi żydostwa w ogóle nie żal, bo to najgorsza nacja jaka żyje na ziemi! Do tego, już nawet się nie kryją z jawnym okradaniem Polski Rząd żydowski, wodociągi żydowskie, ehhhh szkoda pisać, bo każdy mądry wie co się w okół dzieje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów