📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
oglądał mecz reprezentacji Polski ?
Oglądał rozdanie złotej piłki.
3/4 z was frajerów z tego portalu powinien obrzygać. Miękkie cipki
Zamiast zapierdalać do kibla to siedzi i bełta do czapki, co za kurwa zwierze xD
yellow87 napisał/a:
Zamiast zapierdalać do kibla to siedzi i bełta do czapki, co za kurwa zwierze xD
Tak!!! Złota rada! Chuj z tym że po drodze pozostawi więcej syfu zanim dotrze!
Każdy by się zrzygał słuchając tego pajaca w tle. Możemy tutaj obserwować cały wachlarz rodzajów pawia: panoramiczny, pół cedzony oraz cedzony. Imponująca ilość materiału wskazuje, że grubasek nie głoduje i za kołnierz nie wylewa...
Coś czuje że w drodze do domu, tą czapkę jeszcze na głowę założy
Jarosławkaczyński napisał/a:
3/4 z was frajerów z tego portalu powinien obrzygać. Miękkie cipki
ale ty Jarek masz silną psychikę...
A goście z przodu siedzą niewzruszeni, przecież tam musi walić na całego. Od samego patrzenia ma się ochotę pawia puścić
Ja pierdole, tym się odwrócił, widział, że gość obrzydliwie zarzyguje 2 metry kwadratowe obok i jak nigdy nic nakłada se sosu do nachos i ze smakiem opierdala... amerykanie to też kurwa jakiś gatunek podrzędny. Jakby mu narzygał do tych nachos to pewnie i tak by je zjadł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów