Trochę za bardzo się rozpędził, mało brakowało ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
padaka, więc nie próbuj nigdy więcej wstawiać filmików do absurdów i zobacz jakie teraz są tagi
uprzejmie wyprzedziłbym tego z samochodu i najebał mu po ryju, on jechał około 140 km/h jakby to był samochód pana z jebanego WieŚWagena nie było by co zbierać
motocykle są wszędzie . kurwa! . jebani nerkodajcy nie patrzą na nic i kurwa żadają, żeby na nich uważać.
Mógł otworzyć drzwi. Jednego mniej.
Osama cie zajebie za robienie laski euro-cwelom
Jak uważacie że każdy wypadek z udziałem motoru jest spowodowany zapierdalaniem kierowcy motoru to jesteście zajebiści. Większość wypadków jest spowodowana przez debilnych kierowców samochodów którzy nie wiedzą jak się patrzy w lusterka.
@up sie nasłuchałes... motorki jeżdzą tak szybko ,że trzeba by bylo non stop na lusterkach siedzieć. a jak się patrzy non stop w lusterka to potem rozjezdza sie małe slodkie dzieci na ulicy.
Przestańcie pieprzyć że to wina golfiarza, jak zaczął włączać sie do ruchu to motorek był niewidoczny przez górkę, niech ten motocyklista tyle nie zapierdziela po takich drogach bo nie sądzę zeby tam było można jechać tyle ile jechał. Cyfry na liczniku pokazują co najmniej 130km/h. Dziękuję za uwagę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów