Macron bezczelnie podrywa starszą panią, a ta dowiaduje się, że pierwsza dama Francji jest również kanclerzem Niemiec. Czy jakoś tak...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Olala. Olala.
Po francusku lepiej brzmi 99.
Po francusku lepiej brzmi 99.
niech lepiej babcia uważa. na pewno jest w kręgu jego zainteresowań
Cytat:
mygyry napisał/a:
W sumie Merkel chyba ładniejsza
I młodsza
Hehe, zgadza się.
A babcia pewnie już z racji wieku niewiele klei, ale to zawsze miło stanąć pomiędzy przywódcami dwóch najpotężniejszych krajów Europy.
Babcia ma mieszane uczucia. Tu prezydent Francji, a tu kanclerz Niemiec, germański kurwa najeźdźca...
Ale ma zaciesz na twarzy jak się dowiedział, że babcia ma 101 lat. Zapewne rozkazał przygotować jedwabną pościel w pałacu elizejskim zabrać tam babulinke i przypomni babci po 61 latach co to jest mineta.
nawet jabańcy nie powiedzieli "wszystkiego najlepszego" tylko pozują do zdjęć w gazetach jacy to oni fajni i dbający.
PS Ja tam stojąc między Macronem i Markelą zastanawiałbym się któremu pierwszemu sprzedać liścia.
PS Ja tam stojąc między Macronem i Markelą zastanawiałbym się któremu pierwszemu sprzedać liścia.
Nie zdziwiłbym się, gdyby babinka sobie żartowała I w sumie to by był najlepszy prezent. Cały rok mogłaby drzeć łacha z dwóch głów państw
I to z jaką klasą!
I to z jaką klasą!
Kuuurwa biedna 101 latka, przecież ten geriatrofil jej nie przpuści.
Loaloa napisał/a:
miedzy czym?
Hehe, zgadza się.
A babcia pewnie już z racji wieku niewiele klei, ale to zawsze miło stanąć pomiędzy przywódcami dwóch najpotężniejszych krajów Europy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów