18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Feministki Kraków
Ogryzek000295 • 2014-03-09, 0:02
Idąc sobie spokojnie z Rynku, Szewską w stronę Bagateli, człowiek ze zdziwieniem słyszy jakieś murzyńskie bębenki i darcie mordy. Patrzy w lewo na planty i widzi jakąś paradę homo-feministów . Człowiek spokojnie po Krakowie z dziewczyną nie może po mieście pochodzić, bo zwierzęta ze Zwierzyńca puścili i bydło o równouprawnienie się upomina.. Sodoma i Gomora... Won do Garów !

Nie zapominając, że na końcu przyłączyła się manifa StopAborcji

Słodko
Zgłoś
l................z 2014-03-09, 12:22 4
tak wygladaja baby ktore nie zaznały nigdy kutasa
Zgłoś
N................s 2014-03-09, 14:22
aborcja FTW jebac katoli
Zgłoś
korangurek 2014-03-09, 14:22
Jak sobie chcą w bębenki potłuc po niech sobie w Guitar Hero pograją .Do garów kurwa!
Zgłoś
ziomall007 2014-03-09, 14:28
Zapomniały do czego gary służą.
Zgłoś
Stefanesko 2014-03-09, 14:35 2
Cóż, badania naukowe już dawno potwierdziły, że jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie.
Zgłoś
I_am_what_I_am 2014-03-09, 14:37
w Rzeszowie też hołota z podobnymi transparentami okupowała Wielką, jakby im coś odbierano
Zgłoś
Asia94 2014-03-09, 15:03 12
Rozumiem, że kiedyś feministki miały cel, chciały równouprawnienia. Osiągnęły to, a teraz pod hasłem równouprawnienia domagają się praw większych niż prawa mężczyzn. Sorry, coś tu jest nie tak. Mogę szczerze powiedzieć, że w Polsce nie odczuwam jakiejś dyskryminacji z tego względu, że jestem dziewczyną. Wręcz przeciwnie, to nam otwiera się drzwi, ustępuje miejsca, co jest oczywiście bardzo miłe, ale jeśli patrzeć z punktu widzenia równych praw, to jest z tym niezgodne. Mimo wszystko, panowie, nadal ustępujcie mi miejsca i kupujcie kwiaty, a ja już wracam do kuchni
Zgłoś
Anyme 2014-03-09, 15:41 2
zacytuję klasyk, znany także z tego portalu:
"Kobiety dzielą się na dwie grupy: na te ładne i feministki"
Zgłoś
angelofdarknes 2014-03-09, 16:18
Bardzo ładna jakosc. Czym nagrywales?
Zgłoś
sc33 2014-03-09, 17:35 1
Uwaga bol dupy!!!!

Takie przemyslenia mnie naszly stwierdzilem, ze podziele sie. Aha wybaczcie za brak polskich liter i bledy

A wiec slowem wstepu wczoraj znajomy mial 30 urodziny. Po rozgrzewce w domu czyli dobrym jadle i naszej wspanialej polskiej wodce w planach bylo isc na miasto rzecz jasna. Niech sie biedaczek zabawi bo juz 30 na karku i teraz to juz bedzie tylko gorzej . W pewnym momencie juz bylo na tyle syto, ze solenizant z kuzynem zostali po dlugiej walce z ochrona wykopani z klubu za ich stan trzezwosci ktory nie odpowiadal polityce klubu. W takim wypadku trzeba bylo zmienic lokal bo checi do dzialania ochrona nam nie oderbrala wiec poszlismy do nieznanego mi wczesniej klubu ktory i tu uwaga okazal sie po pewnym czasie, ze jest dla geji... Zniszczylo mi to totalnie wieczor i nie potrafilem sie tam bawic bo to gowno kreci sie kolo ciebie jak jebany komar ktory cie wkurwia i wiesz, ze jak go nie zajebiesz to nie przestanie. Klimat dla kogos kto lubi sie szmacic na lewo i prawo oraz uwielbia kutasa w dupie. To, ze znalazlem sie w takim miejscu sprawilo, ze moje zdanie na temat spedalonego, zdegenerowanego do cna, pozbawionego jakich kolwiek wartosci, proznego jak glowy naszych politykow, niezgodnego z natura, niszczacego i degenerujacego nasze spoleczenstwo, przyspieszajacego upadek naszej cywilizacji gejostwa ugruntowalo sie jeszcze mocniej. Dlatego My, ktorzy sie na to nie godzimy bijmy na alarm i nie zgadzajmy sie na legalizacje tego wirusa w Naszym pieknym Kraju zwanym Polska. Taka sytuacja

"Nie mamy czystych butów chodzimy z brudną gębą, nie jesteśmy cool więc się głupia dziwko pierdol"
Zgłoś
Liwinech 2014-03-09, 18:24
jebać tępe Kurwy użalają się nad sobą ze faceci mają lepiej Tylko faceci bardziej zapierdalają a jak w domu mają nieroba to same są sobie kurwy winne
Zgłoś
qwerq221 2014-03-09, 19:53
Ja byłbym o wiele bardziej zadowolony gdyby sadole przestali wrzucać tu syf feministek... no chyba, że z udziałem JK Mikke jak im ryje psyche.
Zgłoś
ellsworth 2014-03-09, 20:20
stesco napisał/a:

Pojade klasykiem : ile marszy feministek trzeba żeby zmienić żarówke ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
zero , marsze feministek nie mogą niczego zmienić.

Troche to nielogiczne, odpowiedź powinna być raczej nieskończoną ilość, a zero gdyby jeden marsz zmieniał nieskończoną liczbę żarówek.
Zgłoś
_AdA_ 2014-03-09, 23:53
To były dwie różne manify. Akurat pojechaliśmy wtedy na koncert gły do Krakowa. Posiedzieliśmy sobie na rynku i mieliśmy bekę i z jednych i z drugich.
Zgłoś
MonroeHutchen 2014-03-10, 0:45
haha jaki wstyd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów