Uwaga bol dupy!!!!
Takie przemyslenia mnie naszly stwierdzilem, ze podziele sie. Aha wybaczcie za brak polskich liter i bledy
A wiec slowem wstepu wczoraj znajomy mial 30 urodziny. Po rozgrzewce w domu czyli dobrym jadle i naszej wspanialej polskiej wodce w planach bylo isc na miasto rzecz jasna. Niech sie biedaczek zabawi bo juz 30 na karku i teraz to juz bedzie tylko gorzej
. W pewnym momencie juz bylo na tyle syto, ze solenizant z kuzynem zostali po dlugiej walce z ochrona wykopani z klubu za ich stan trzezwosci ktory nie odpowiadal polityce klubu. W takim wypadku trzeba bylo zmienic lokal bo checi do dzialania ochrona nam nie oderbrala wiec poszlismy do nieznanego mi wczesniej klubu ktory i tu uwaga okazal sie po pewnym czasie, ze jest dla geji... Zniszczylo mi to totalnie wieczor i nie potrafilem sie tam bawic bo to gowno kreci sie kolo ciebie jak jebany komar ktory cie wkurwia i wiesz, ze jak go nie zajebiesz to nie przestanie. Klimat dla kogos kto lubi sie szmacic na lewo i prawo oraz uwielbia kutasa w dupie. To, ze znalazlem sie w takim miejscu sprawilo, ze moje zdanie na temat spedalonego, zdegenerowanego do cna, pozbawionego jakich kolwiek wartosci, proznego jak glowy naszych politykow, niezgodnego z natura, niszczacego i degenerujacego nasze spoleczenstwo, przyspieszajacego upadek naszej cywilizacji gejostwa ugruntowalo sie jeszcze mocniej. Dlatego My, ktorzy sie na to nie godzimy bijmy na alarm i nie zgadzajmy sie na legalizacje tego wirusa w Naszym pieknym Kraju zwanym Polska. Taka sytuacja