18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
Feministki Kraków
Ogryzek000295 • 2014-03-09, 0:02
Idąc sobie spokojnie z Rynku, Szewską w stronę Bagateli, człowiek ze zdziwieniem słyszy jakieś murzyńskie bębenki i darcie mordy. Patrzy w lewo na planty i widzi jakąś paradę homo-feministów . Człowiek spokojnie po Krakowie z dziewczyną nie może po mieście pochodzić, bo zwierzęta ze Zwierzyńca puścili i bydło o równouprawnienie się upomina.. Sodoma i Gomora... Won do Garów !

Nie zapominając, że na końcu przyłączyła się manifa StopAborcji

Słodko
Zgłoś
stesco 2014-03-09, 0:11 75
Pojade klasykiem : ile marszy feministek trzeba żeby zmienić żarówke ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
zero , marsze feministek nie mogą niczego zmienić.
Zgłoś
Wojtass84 2014-03-09, 0:18
Niektórzy jak widać, próbowali coś wyrwać z tej hołoty.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
srasshole 2014-03-09, 0:23 20
a feministki to nie te co lubią aborcję?
Zgłoś
sowasowa 2014-03-09, 0:53 25

Pan Janusz juz czeka
Zgłoś
Sounoxx 2014-03-09, 0:55 2
@up

Faktycznie, powinny być. Są tak brzydkie, że są w stanie znaleźć partnera tylko po ogromnych ilościach alkoholu, a wtedy o wpadkę niełatwo. Z tego wynika, że powinny być za aborcją, chyba że są za wychowaniem dzieci a'la Waśniewska...
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-03-09, 1:46
jesli ta manifestacja jest za tym aby nie poszerzać możliwości aborcji to wszystko ok z ludźmi

(|)-------C====8
Zgłoś
Falsum 2014-03-09, 2:04
Chyba najmniej niesmaczna manifestacja, tego środowiska, jaką kiedykolwiek widziałem.

Zgłoś
DerFels 2014-03-09, 2:35
Spontaniczny widz, który dołączył do układu w 3. filmiku - to się ceni! Ale dziwnym trafem znał układ, ino nie nadążał...
Zgłoś
bloodwar 2014-03-09, 8:09 12
Pedałów i femienistek nie lubimy, ale od Zwierzyńca to ty się odpierdol, ok?

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
joeblack33 2014-03-09, 9:33 3
Hitler, wróć
Zgłoś
Konias 2014-03-09, 10:04 33
A ja się dziwię o co te feministki ciągle walczą. Odpowiecie mi - o równouprawnienie. Ja zapytam - Serio?

Nie czuję się gorszy od nich i nie mam żadnego bólu dupy o to, co za chwilę napiszę.
Kobiety mają teraz więcej praw od mężczyzn.
Do emeryturki pracują krócej (a ogółem żyją dłużej)
Na stanowiskach pracowników fizycznych pracują lżej (coś trzeba dźwignąć? W pracy ciągłej mężczyzna do 30 kg, kobieta 15-20)
Macierzyński dostają (ktoś słyszał żeby to facet brał tacierzyński i zostawał w domu z dzieckiem?)

Mamy także przywileje ze względu na kulturę w której żyjemy:
Kobiecie nie można przywalić (damski bokser, buuu!)
Kobiety nie można znieważyć (powinien być podpunkt: "Dotyczy kobiet, nie "głupich szmat")
Kobietę trzeba szanować (ktoś słyszał by to mężczyzna był przepuszczany w przejściu?)

Feministki powiedzą: "Ale to przecież mężczyźni zajmują najwyższe stanowiska w firmach"
No kurwa serio? W każdej firmie? A może to od czegoś zależy? Kwalifikacje / znajomości? (a nie tylko wielka morda)
Powiedzą: "kobieta powinna decydować czy chce mieć dziecko czy nie"
A nie decyduje? no żesz przecież w naszej kulturze to facet prosi o różowe ciastko, nie kobieta o banana, więc to ona najczęściej decyduje kiedy i jak często, a przede wszystkim CZY W OGÓLE. A dzieci nie biorą się nie wiadomo skąd.

Cały ten post jest próbą dowiedzenia że feministkom w dupach się przewraca i chcą dla kobiet jeszcze więcej praw, gdy już w tym momencie są one uprzywilejowane.
Zgłoś
teken 2014-03-09, 11:09 2
Przecież feministki to są głupie i tępe pizdy, które są tak tępe, że nie potrafią w inny sposób zwrócić uwagi na siebie, a potrzebują atencji.

Jesteś tępa, brzydka i ogólnie zjebana ? Zostań feministką, lataj z cycami na wierzchu i domagaj się szacunku !

Zgłoś
RKSfranekZKS 2014-03-09, 11:58 3
Gdzie kończy się równouprawnienie kobiet ??

przy wejściu do kopalni !!
Zgłoś
Rekyn 2014-03-09, 12:04 12
Czy one grają na garnkach? Cóż za ironia...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów