Pozdrawiam Dadźbóg!
Dorzucam nieco zdjęć !
Poniżej ja i mój kuzyn. ( ja lewa kuzyn prawa (bijemy sie na kije, dlatego,że kuzyn nie miał swojej przeszywanicy akurat, a żeber nie chcemy mieć połamanych ))
Jeżeli się spodoba, dorzucę więcej
SŁAWA!!
To wiem czym podpieracie namiot! Mając taki wzrost i taka tarcze.. to ciężko Cie punktować:)Jedyna moja przewaga którą często wykorzystuje to to, zę jestem leworęczny! No ja mam dość podobnie z zestawieniem swojego sprzętu..
Tarcza "Migdal" od ramienia do kostek ( a mam 186 cm wzrostu ) z umbem
Amon Amarth nagral teledysk w Wolinie moje miasto
Tutaj masz swietny utwor
Wracajac do rozmowy Wlosi sa smieszni. Kiedys spotkalem jednego "Wikinga" z wloch Przedstawial sie "I'm GOR like IGOR but without I" Czlowiek-czolg. 209 cm wzrostu, same miesnie i opancerzenie godne T-34... On poprostu jechal po ludziach jak buldozer.
Świetna sprawa! Chciałbym przyłączyć się do jakiegoś bractwa, tylko ni cholery nie wiem gdzie szukać...
Skąd jesteś, powiedz to napiszę Ci gdzie szukać ekipy
Świetna sprawa! Chciałbym przyłączyć się do jakiegoś bractwa, tylko ni cholery nie wiem gdzie szukać...
ja widze takich "tanków" to wole sie ciut wycofać
Po tym poscie, pomyślałem, że interesuje.. ale no! może kiedyś sie zobaczymy na placu boju:)
no to super.. postram się pogadać z znajomymi z wczesnego, i którzy sa gdzies w Twoich okolicach, i no... namiary na pw Ci wysle:)
Haha, źle się zrozumieliśmy ;P Interesuje, tylko że w okolicy są lata ok XVw. a ja bym wolał coś starszego najbardziej jakieś bractwo wikingów, bo ponoć i z wyglądu pasuje