18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Jak widać fiata 126p można przerobić na różne sposoby. Chciałbym zobaczyć minę ludzi, których ten maluszek wyprzedza przy 150km/h

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Zgłoś
o................4 2012-09-25, 15:31 9
Maluch z kierownicą po prawej stronie, masakra
Zgłoś
Martinezd 2012-09-25, 15:42
I to jeszcze BIS... kiedyś takim się woziło... jak porshe boxter... bagaznik z przodu i z tyłu...

Na pohybel sku*****nom
Zgłoś
Cavaleria 2012-09-25, 17:19
Zawsze mnie ciekawiło jak taki przerobiony maluszek wchodzi w zakręty Nie wywali się toto?
Zgłoś
C................r 2012-09-25, 17:28 5
Fajna zabawka, jednak... Ciekawe, jak cofa
Zgłoś
bartekmmm 2012-09-25, 18:20
20 lat temu na zawodach w Polsce takie startowały.

Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
Zgłoś
Sombrero360 2012-09-25, 19:41
sadistic.pl/taki-maly-vt100377.htm938882

to nie ten sam przypadkiem?
Zgłoś
mattheo 2012-09-25, 19:44
Jak cofa? A no panie w bardzo prosty sposob, za pomocą silnika elektrycznego tudzież rozrusznika.
Zgłoś
Filo1 2012-09-25, 22:06
@Sombrero360 raczej nie ten sam ;p
Nie wieże że tego tu nie było :Facepalm:
Zgłoś
eldomel 2012-09-25, 22:12 3
autor chce zobaczyć jak wyprzedza inne auto przy 150 km/h, a ja chce zobaczyć jak hamuje przy tych 150km/h, może na hardzie kiedyś zobaczymy
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-09-25, 22:23
myslalem ze naprawde mnie cos zaskoczy dzis i ujrze w filmiku polakow, ale coz ...

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
Razer 2012-09-25, 22:27
Za bardzo tym nie pojeździ po zakrętach, bo nie zauważyłem tylnego dyferencjału :p nadaje się co najwyżej do dragów
Zgłoś
rockface123 2012-09-25, 22:28 2
wole te pierdzące odgłosy silnika i latającą na wszystkie strony rure wydechową

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Svenlee 2012-09-25, 22:36
wiejski tuning
Zgłoś
sauerps 2012-09-25, 22:52 12
filmik stary jak internet i gówno się dzieje...
To jest kopyto w małej budzie!

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów