Niezły pierdolnik tam mają.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ten z drgawkami to już sie nie obudzi
dennissliwa napisał/a:
Ten z drgawkami to już sie nie obudzi
Buty ma, na obiad bedzie w domu..
Nie obsraj się . Pomyliłeś z Rosją . Tam truchło twojego wujka do dziś trzymają .
Co się z takim osobnikiem dzieje podczas takiego 'ataku' czym jest to spowodowane
Gitarzysta Mode mu się włączył... widać pod koniec jak próbuje palcyma szarpać druty
Bartshin napisał/a:
Co się z takim osobnikiem dzieje podczas takiego 'ataku' czym jest to spowodowane
Pourazowe napady padaczkowe spowodowane bezpośrednio przez uraz mózgu bądź uszkodzenia okolic czaszki tj. obrzęk czy krwiaki chociażby.
może bardziej niż Polska
Dzisiaj pewnie wszystkie smarki gapią się na telefony 101% czasu, ale kiedy byłam w wieku że księża za mną patrzyli, gówniaki samce lali się cały czas, a i co głupsze cipy (protokobietą tego nie nazwę) też tak miały, włącznie z łapoczynami wobec inteligentniejszych.
prawdopodobnie ciosem, niewykluczone że w głowę.
xD
btw, to gang Biedry się napierdala z pracownikami Żabki?
kto z kim trzyma, co to za sojusze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów