📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze, że dałeś ostrzeżenie....w spoiler Słabo to rozwiązali gdyby nie pojawiła muzyka z horroru to bym się przestraszył... za dużo oglądałem horrorów, paranormal activity czy obecność robią swoje
4hitch napisał/a:
Dobrze, że dałeś ostrzeżenie....w spoiler Słabo to rozwiązali gdyby nie pojawiła muzyka z horroru to bym się przestraszył... za dużo oglądałem horrorów, paranormal activity czy obecność robią swoje
Samochodem też pewnie dużo jeździłeś
O Ty chuju
W połowie miałem przerwać i Cię opieprzyć, że niepotrzebnie ściszałem słuchawki, ale wróciłem głośność i dooglądałem.
@zuku73 w wielu serwisach co napiszę spoiler to od razu motyw z samochodami... weź kurwa wróć do góry tematu, przeczytaj co jest napisane w środku ramki którą da się rozwinąć. Przeczytałeś? To teraz daj piwko i nie szerz swojej głupoty.
Moglem najpierw przeczytac spoiler
Myślę, że to raczej odniesienie do tematu w którym zostałeś zjechany jak bura suka za pierdolenie jak potłuczony o tym kto był winny stłuczki.
Myślę, że to raczej odniesienie do tematu w którym zostałeś zjechany jak bura suka za pierdolenie jak potłuczony o tym kto był winny stłuczki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów