Eski mu pisała, nudle obiecywała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Eski mu pisała, nudle obiecywała.
Ja pierdole a tam ktoś stoi i się patrzy jak z panny barszcz wypływa ....
Widziała, że jej facet to psychol.
Specjalnie sobie taką koszulkę na tę okazję ubrała.
Specjalnie sobie taką koszulkę na tę okazję ubrała.
Kara za bycie szmatą
się zostawia taką szmatę a nie dźga, typ do piachu się nadaje
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
ecnart napisał/a:
się zostawia taką szmatę a nie dźga, typ do piachu się nadaje
Osiem komentarzy i tylko jeden normalny... Kurwa, teraz dziewięć komentarzy i tylko jeden normalny...
Tak koncza zdrajcy! "lepszy prawdziwy wróg, niż fałszywy przyjaciel"
A że się rozmarzył...
Jeśli to jest gdzieś na Bliskim Wschodzie to chuja mu zrobią. Jeszcze będzie miał szacun pod celą że nie pozwala sobie po honorze byle kurwie skakać.
Halman napisał/a:
jak na jakiś kozik do maślaków to ja ładnie zmasakrował...
Oni mają taką umiejętność od urodzenia, wręcz rodzą sie z kozikiem w łapie.
Filtrował to twój stary denaturat przez chleb... Ona mogła co najwyżej flirtować...
ramzei napisał/a:
Filtrował to twój stary denaturat przez chleb... Ona mogła co najwyżej flirtować...
posunąłeś się za daleko... z sundaya nie wolno się śmiać..
@Sunday
Jakie nudle, bo chyba nie jestem na bieżąco...
Jakie nudle, bo chyba nie jestem na bieżąco...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów