18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Angevil 2021-08-22, 19:03 2
Szkoda warana, jeszcze jakiejś wścieklizny dostanie...

I tak to jest.
Zgłoś
Quba23 2021-08-22, 19:05 2
Fajna czoko
Zgłoś
Ludobojstw0 2021-08-22, 19:11
Ona taka czarna od tego słońca i jeszcze się opala
Zgłoś
pułkownik69 2021-08-22, 19:16 1
niech się sadole w końcu zdecydują czy ona jest małpą i gównem czy ,,fajną i egzotyczną czekoladką'' w każdym razie ja bym jebał

historycznie i dokumentalnie-ulubiony dział
Zgłoś
kaadam5 2021-08-22, 20:17
Jak waran ugryzie to koniec! Ona juz nie zyje, tylko jeszcze nie wie. Za tydzien sie dowie!
Zgłoś
dyjo 2021-08-22, 20:28
serenity napisał/a:

Fake! Warany nie jedzą gówna!

Racja to nie Karaś kurwa !
Zgłoś
djpyza 2021-08-22, 20:29 5
sothis napisał/a:

I prymitywne polskojęzyczne popłuczyny po Polakach sprzed wojen i zaborów jadą po ciemnoskórej jaka to rasowo gorsza
Zawsze takie bydełko mnie śmieszy. Cywilizowany czarnuch czy inny żółty, czerwony czy sraczkowaty wcale nie jest gorszy od kupowanych po 500zl pisiorków, bo niby w czym?

a czemu jesteś lewakiem co wszystko by sprzedał sam siebie byś ojebał xD I na twojej uświadomienie nie biorę +500 bo nie mam dzieciaka i nie stękam lewaku xD
Zgłoś
Zasysacz 2021-08-22, 20:32
A tam pierdolicie fajna negroidka pałe może objechać podchodzi lekko pod sex ze zwierzętami ale kto nie próbuje ten nie rucha zawsze potem można fiuta umyć, i kolegom sie nie przyznawać i będzie ok
Zgłoś
sothis 2021-08-22, 20:53 4
djpyza napisał/a:

a czemu jesteś lewakiem co wszystko by sprzedał sam siebie byś ojebał xD I na twojej uświadomienie nie biorę +500 bo nie mam dzieciaka i nie stękam lewaku xD

Przecież z tego co napisałem wynika debilu, że jestem przeciwko socjalowi a kolorowych stawiam na równi z kwiatem narodu żyjącym z zasiłków. Czyli jestem prawkiem wedle tego, z czego wywnioskowałeś że bliżej mi do czerwonych. Głąbie.

Inna sprawa, że z poglądów chyba centroprawica by mi wyszła.
Zgłoś
mazga50 2021-08-22, 21:21 1
korowiow777 napisał/a:

ugryzienie warana może skutkować posocznicą, ale na pewno babraniem się rany i problemami. Bakterie w pysku są jego bronią biologiczną mającą na celu zabicie nawet większego osobnika. Tylko chuj wie czy to waran.

Wszyscy trwamy w tej dobrej nadziei.
Zgłoś
Kaszakisza 2021-08-22, 21:43 1
serenity napisał/a:

To nie waran - to iguana.

Zgłoś
CounterTerrorist 2021-08-23, 1:21
I weź taką ugryź ... to Ci aferę zrobi
Zgłoś
beny561 2021-08-23, 19:51
ciekawe czy zdechł ? po ugryzieniu jej
Zgłoś
emil1000121 2021-08-25, 10:32
serenity napisał/a:

Niby takie gówno, ale chuja bym w nie włożył.
Zgłoś
roxster 2021-08-25, 11:02
Do odstrzału... małpa.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów