📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Długo już chyba leży na tej plaży, spiekła się na węgiel
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
serenity napisał/a:
Fake! Warany nie jedzą gówna!
Ale on tylko próbował, młody był. Potem poleciał zagryżć padliną na poprawę smaku.
jak mnie wkurwiają takie pustaki co nie czają że to zwierze i traktuje jak myślącego człowieka podobnego sobie. wygina się nastawia mu paluchy jakby chciała go nakarmić i zdziwiona że krokodyl myślał że mu jedzenie podaje.. tępę kurwisko nie potrafiło tego przewidzieć jak zwierze zareaguje na wystawioną dłoń? i jeszcze piachem rzuca w biednego krokodyla jakby pretensje miała do niego a nie do siebie, jebane egoistyczne kurwiszcze
KebabRemover napisał/a:
(...) jeszcze piachem rzuca w biednego krokodyla jakby pretensje miała do niego a nie do siebie (...)
Tyś widział krokodyla
ugryzienie warana może skutkować posocznicą, ale na pewno babraniem się rany i problemami. Bakterie w pysku są jego bronią biologiczną mającą na celu zabicie nawet większego osobnika. Tylko chuj wie czy to waran.
ugryzienie warana może skutkować posocznicą, ale na pewno babraniem się rany i problemami. Bakterie w pysku są jego bronią biologiczną mającą na celu zabicie nawet większego osobnika. Tylko chuj wie czy to waran.
Nawet jak, to prędzej coś od niej złapie, niż na odwrót
I prymitywne polskojęzyczne popłuczyny po Polakach sprzed wojen i zaborów jadą po ciemnoskórej jaka to rasowo gorsza
Zawsze takie bydełko mnie śmieszy. Cywilizowany czarnuch czy inny żółty, czerwony czy sraczkowaty wcale nie jest gorszy od kupowanych po 500zl pisiorków, bo niby w czym?
Zawsze takie bydełko mnie śmieszy. Cywilizowany czarnuch czy inny żółty, czerwony czy sraczkowaty wcale nie jest gorszy od kupowanych po 500zl pisiorków, bo niby w czym?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów