18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:34
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Fortepian
Radbug • 2017-06-26, 16:14
Zdarzyło mi się przypadkiem skłamać w CV, że świetnie gram na fortepianie. Niestety traf chciał, że przyszły pracodawca zażyczył sobie bym na rozmowie wstępnej zaprezentował swoje umiejętności w tym zakresie. Szukam więc najłatwiejszych do zagrania utworów. Myślałem nad "Nocturne in C-Sharp Minor" Chopina i "Sonacie Księżycowej" Beethovena. Zawsze jednak byłem osobą niezdecydowaną. Mam więc do sadoli pytanie:

Jaki jest najmniej bolesny sposób żeby połamać sobie palce?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................s 2017-06-26, 16:17 5
Radbug napisał/a:

Jaki jest najmniej bolesny sposób żeby połamać sobie palce?

Szukaj na hardzie
Zgłoś
bloodwar 2017-06-26, 16:43 8
Tylko zrób to dobrze żebyśmy potem nie musieli dawać naklejki "Dzielny pacjent"
Zgłoś
Essent 2017-06-26, 16:53 1
Zagraj na fortepianie STO LAT.Przecież nikt nie mówił,że grasz wszystkie sonety i te inne głupoty
Zgłoś
Mafiozo13 2017-06-26, 18:14 1
jak już połamiesz palce to wrzuć nagranie
Zgłoś
żmij 2017-06-26, 19:56
Wystarczy poprosić.
Zgłoś
kalijanek 2017-06-26, 20:19 1
mówią, że jak ktoś ma pecha to i palec w dupie sobie złamie
Zgłoś
b0r000 2017-06-27, 10:24 6
Polecam zagrać 4:33
Uwaga tylko dla PRO
Zgłoś
kreatywnakrowa 2017-06-28, 12:08 1
Najlepiej łamać palec przy pomocy octu! Kup ocet (najlepiej w szklanej butelce), załatw sobie np. 2 cegły, ustaw je tak by odstęp między ich krawędziami wynosił ok. 5 cm, połóż palec palec na cegłach tak by znajdował się nad 5cio centymetrową przerwą, do drugiej ręki weź butelkę z octem, weź duży zamach i z całej siły przypierdol w palec. Załatwione.
Zgłoś
Rangraf 2017-06-29, 2:48
Pooglądaj " 4 pokoje"
Zgłoś
J................o 2017-06-29, 14:54 1
Czego to teraz pracodawcy nie wymagąją do składania bic mac'ów...
Zgłoś
JPablo 2017-06-29, 15:00
b0r00
O Ty kutasie, połowę oglądałem czekając
Zgłoś
b0r000 2017-06-29, 15:57
@up
Bo to właśnie utwór tempa pało!
Całość składa się z różnych zapisów pauz itp. Nie ma ani jednej nuty przez którą uderza się w klawisz.
pl.wikipedia.org/wiki/4%2733%22
Zgłoś
andrzejrobert75 2017-06-29, 16:23
narysuj w Brukseli kredą na chodniku mahometa ze świńskim ryjem
Zgłoś
Kickbokser 2017-06-29, 17:54
b0r000 napisał/a:

pl.wikipedia.org/wiki/4%2733%22

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem