18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Four little nigger boys
Quaswerty • 2013-04-27, 12:21

Brytyjska gra stworzona w latach 50. Można było grać w nią w 2 osoby, a gracz, który zastrzeli najwięcej chłopców wygrywa Dawniej to były gry...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
Stew 2013-04-27, 12:40 29
Brytyjczycy widać się nie pierdolili kiedyś... teraz te same pizdy mają problem z Muslimami bo są tacy kurwa "otwarci".

Peszek
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-04-27, 14:20 8
Aż się łezka w oczku zakręciła...

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
babycow 2013-04-27, 14:50
hahaha, ale zabawane, przestan bo zaraz pekne!
Zgłoś
DiesIrae 2013-04-27, 14:52 2
Piękne czasy...

You must die I alone am best
Zgłoś
androgenius 2013-04-27, 14:55
W jednym pudle czterech mikroczarnuchów?

Na bank nie było już czym do nich strzelać po otwarciu.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Imper3838 2013-04-27, 15:17
Po co strzelać do zabawek jak można do prawdziwych niggerów? Większa frajda.

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
B................R 2013-04-27, 16:03
@up I tak chuja byś strzelił, mam wątpliwości czy karpia na wigilię zabijesz
Zgłoś
doubletech 2013-04-27, 16:16 1
Brawo kurwa, strzelać do dzieci, bić kolorowe kobiety.Tak się zachowuje mężczyzna, tak się zachowuje rasa wyższa. Rozumiem, że nienawidzicie murzynów za to, że istnieją, chociaż ich nie widzieliście na oczy, ale zrozumcie, że jesteście równie prymitywni, co imigranci robiący tu zadymy. Dla mnie nie ma różnicy między islamskim ścierwem a skinheadem. Teraz potęsknijcie sobie za swoim Adolfem, który chciał was zamienić w niewolników. A nie, przecież on chciał współpracować i uwielbiał Piłsudskiego. Pierwszy i ostatni raz się zalogowałem na tą stronę dla gimbusów i pedałów, nara.
Zgłoś
DawidJDM 2013-04-27, 16:46 5
@doubletech, stary tylko się nie popłacz. Nara nara, nikt tu nie będzie tęsknił za tobą lewaczku

Wino zawierające siarczyny ewentualnie mocne piwo.
Zgłoś
Tupolew18 2013-04-27, 16:50
Drogi mikołaju...

A kiedy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą to otwórz bo szkoda drzwi
Zgłoś
Dejf22 2013-04-27, 16:59
Dziwne? Ta gra powinna stać na półkach obok monopolu.
Zgłoś
donald207 2013-04-27, 17:12 1
@doubletech

hmm albo to jakieś prowo..

albo serio jesteś ciota, uciekaj uciekaj to nie miejsce dla Ciebie
Zgłoś
chainsawgutsfucker 2013-04-27, 17:27
Znajomy opowiadał, że w swojej młodości miał kapcie w kształcie zwierzątek. Ale żadnych tam owieczek czy innych świnek. Miał kapce w kształcie murzynów... Teraz już takich nie robią
Zgłoś
S................k 2013-04-28, 0:15
Stew napisał/a:

Brytyjczycy widać się nie pierdolili kiedyś... teraz te same pizdy mają problem z Muslimami bo są tacy kurwa "otwarci".

Peszek

kto ma problem, przeciez nie ci co rządzą tylko Ci którzy spotykają muslimów na ulicy, ci pierwsi sa zadowoleni bo jest kurwa kolorowo i cos sie dzieje
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów