"La Haine" - niezmiennie polecam, jeżeli ktoś nie oglądał.
Coś pięknego - szkoda że w nas nie ma tyle parcia, i jebani w dupę pokornie spuszczamy głowę. To jest właśnie demokracja i jej skutki, kiedy lud się burzy na ciągłe podatki i ruchanie w dupę rodowitych francuzów. Żabojadów zawsze pod względem historycznym miałem za ciemnotę i tchórzy ale ostatnie wydarzenia mnie podbudowały.
to chyba historii nie znasz . No chyba, że się ograniczasz do II wojny.
15:37 bardzo dobrze widać co to za inteligencja wojuje
Podziwiam Francuzów !!! Gratuluję, że potrafią wyjść na ulicę, a nie jak te niewolnicze polskie kurwy co drą jape i pokazują jakie to nie są kozaki przez internet. Pizdy siędzą w domu i dają się ruchać świniakom ...
No tak....... Zmieści się jeszcze do okna życia może ?
Policja powinna strzelać do nich z karabinów maszynowych a nie pierdolić się w pałowanie.
Coś pięknego - szkoda że w nas nie ma tyle parcia, i jebani w dupę pokornie spuszczamy głowę. To jest właśnie demokracja i jej skutki, kiedy lud się burzy na ciągłe podatki i ruchanie w dupę rodowitych francuzów. Żabojadów zawsze pod względem historycznym miałem za ciemnotę i tchórzy ale ostatnie wydarzenia mnie podbudowały.
Bawia mnie takie typki co chca podobnej rozpierduchy w Polsce. Za szkody ktos musi zapłacić i jezeli masz prace to tez byś za to zapłacił, chociaz taki gimbusowy wpis moze świadczyc o czyms innym.
Zamiast blokować parlament, protestowac pod willami polityków, to te głąby blokują ulice i niszcza miasto. Polityk ma w dupie czy płona sklepy, ale jak ktoś mu nie daje spac pod oknem to już zaczyna sie zastanawiac.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów