u nas to jest pikuś
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
oni nie wiedzą ,że to co rozpierdolą to z ich podatków a oni wojują o mniejsze podatki haha. xD
Coś pięknego - szkoda że w nas nie ma tyle parcia, i jebani w dupę pokornie spuszczamy głowę. To jest właśnie demokracja i jej skutki, kiedy lud się burzy na ciągłe podatki i ruchanie w dupę rodowitych francuzów. Żabojadów zawsze pod względem historycznym miałem za ciemnotę i tchórzy ale ostatnie wydarzenia mnie podbudowały.
zniszczą wszystko a jak się skończy żarcie będą bładać makarona o bagietki hahaha
Mam wrażenie, że gdyby wpuszczono tego fircyka Macrona w tłum rodaków, to naprawdę podzieliłby los Ludwika XVI
Coś pięknego - szkoda że w nas nie ma tyle parcia, i jebani w dupę pokornie spuszczamy głowę. To jest właśnie demokracja i jej skutki, kiedy lud się burzy na ciągłe podatki i ruchanie w dupę rodowitych francuzów. Żabojadów zawsze pod względem historycznym miałem za ciemnotę i tchórzy ale ostatnie wydarzenia mnie podbudowały.
Ja bym się tak nie cieszył, że to żabojadki się budzą, połowa z nich to arabusy i murzyny, którzy na zasiłkach nie maja nic do roboty oprócz niszczenia cudzego mienia i okradania sklepów i samochodów pod przykryciem manifestujących żabojadów.
Powinnismy przeprowadzic pokojowa interwencje wojskowa w Zjednoczonych Emiratach Francuskich
2:32
Za rozjebanie Porsche powinni do nich strzelać jak na Majdanie .
Jeszcze trochę i ich ogarnie .
Za rozjebanie Porsche powinni do nich strzelać jak na Majdanie .
Jeszcze trochę i ich ogarnie .
Przeciez idioci sami wybrali Macrona wiec o co biega.. W nastepnych wyborach poleci i chuj.
Bydło dzielnie walczy z tymi którzy podatki płacą.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
to zapewne protest przeciwko religii w szkołach i w obronie nienarodzonych dzieci, a nie nie ten kraj...
z tego co widze to demolowali banki.
tak na marginesie, iteresowalem sie ostatnio cenami nieruchomosci w polsce i troche mi zal Polakow. gdybym nie zarabial za granica to nie mialbym szans na zakup czegokolwiek bez kredytu - tak jak moi dziadkowie czy rodzice.
ludzie biora co raz wieksze kredyty, ceny nieruchomosci ida w gore i spirala sie kreci - z korzyscia dla bankow i na niekorzysc ludzi. ceny sa napompowane do tego stopnia, ze nie ma szans na zakup bez daniny dla banku w postaci odsetek.
ale ten tego, dzika francja, w polsce cywilizacja etc. oczywiscie demolowanie wlasnosci prywatnej zwyklych szarakow jest zle. pozdro
tak na marginesie, iteresowalem sie ostatnio cenami nieruchomosci w polsce i troche mi zal Polakow. gdybym nie zarabial za granica to nie mialbym szans na zakup czegokolwiek bez kredytu - tak jak moi dziadkowie czy rodzice.
ludzie biora co raz wieksze kredyty, ceny nieruchomosci ida w gore i spirala sie kreci - z korzyscia dla bankow i na niekorzysc ludzi. ceny sa napompowane do tego stopnia, ze nie ma szans na zakup bez daniny dla banku w postaci odsetek.
ale ten tego, dzika francja, w polsce cywilizacja etc. oczywiscie demolowanie wlasnosci prywatnej zwyklych szarakow jest zle. pozdro
Konikmamy napisał/a:
Przeciez idioci sami wybrali Macrona wiec o co biega.. W nastepnych wyborach poleci i chuj.
To przyjdzie 2gi populista taki sam jak makaron tylko o innym imieniu. Francja już umarła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów