si vis pacem para bellumRealizacja planu idzie świetnie. Cokolwiek zaplanowały sobie obce siły na pewno uda się zrealizować bo przecież polak nie widzi prawdziwego wroga. Wrogiem jest sąsiad czy wujek o odmiennych poglądach politycznych, wrogiem jest ciapak którego widzieli tylko w internetach i nie ma żadnego wpływu na nasze życie chyba że kochani politycy zdecydują inaczej. No i ci inteligenci którzy karzą strzelać do ludności cywilnej najpewniej potomkowie komuchów mordujących prawdziwych polaków których nie wykończyła wojna. Szkoda gadać.
Coś pięknego - szkoda że w nas nie ma tyle parcia, .
Napiszę krótko -j a mam takie parcie.
Pokaż gdzie parkujesz auto to je spalę.
Coś pięknego - szkoda że w nas nie ma tyle parcia, i jebani w dupę pokornie spuszczamy głowę. To jest właśnie demokracja i jej skutki, kiedy lud się burzy na ciągłe podatki i ruchanie w dupę rodowitych francuzów. Żabojadów zawsze pod względem historycznym miałem za ciemnotę i tchórzy ale ostatnie wydarzenia mnie podbudowały.
Nie ma w nas tyle parcia, bo to wynika z naszej historii. Tłumaczę: od średniowiecza aż do II Wojny Światowej był u nas bardzo mocno zaznaczony podział na chłopstwo i szlachciurów. W XVI wieku chłopi stanowili 70% społeczeństwa, szlachciury 10%. Mieszczanie byli w większości Żydami i obcokrajowcami. Polaków było mało, ponieważ np. na Zachodzie spora część mieszczaństwa to chłopi, którzy przenieśli się do miast, a u nas jebane spasione knury w komtuszach nie chciały ucieczki darmowej siły roboczej do miast - więc utrudniali, jak mogli.
Zaczęło się to powoli (i niewystarczająco) zmieniać dopiero w XIX wieku - chłopska biedota przeprowadzała się do miast i zatarudniała w zakładach przemysłowych, tworząc klasę robotniczą.
Następnie arystokraci zostali wystrzelani lub wygonieni najpierw przez niemieckiego, a potem sowieckiego okupanta. Promowano chłopów i ludzi o prostym, robotniczym pochodzeniu. Mieszczanie zostali wyrżnięci lub wyjechali.
Suma summarium - gigantyczna część Polaków to nie są żadni rewolucjoniści, tylko potomkowie chłopstwa. Jebani w dupę przez "zarządców" od setek lat i genetycznie do tego przystosowani.
Chcesz, żeby Polacy się buntowali przeciwko wyzyskowi? Zero szans. Bunty chłopskie były, ale dopiero w naprawdę rozpaczliwych sytuacjach. Obecny "rzont" świetnie zdaje sobie z tego sprawę i wiedzą, że jeszcze dłuuugo można śrubę przykręcać, zanim ludzie się wkurwią.
to chyba historii nie znasz . No chyba, że się ograniczasz do II wojny.
Opór zbrojny, AK, Żołnierze Wyklęci etc. i całe to bohaterstwo było organizowane przez czołówkę patriotów i kwiat młodzieży, urodzonej i wyszkolonej w II RP w duchu miłości do ojczyzny. I oni w ogromnej części zostali wymordowani - w katowniach Gestapo, w więzieniach NKWD i GUŁAGach, zginęli w nieprzemyślanych akcjach zbrojnych typu Powstanie Warszawskie, zamordowały ich odziały UB, KBW i MO po wojnie.
Ich miejsce zajęły nowe "elity" - oczywiście chłopskie, oderwane od pługa, wyciągnięte z gnoju w chlewie i siłą wypromowane przez komunistów. Dlatego nasze obecne elity to nie są żadne elity, tylko banda sprzedajnych karierowiczów i złodziei niezdolnych do myślenia długofalowego.
Z tego bohaterskiego kraju nie zostało już nic. Najlepiej świadczy o tym pozycja Żydów - przed II WŚ Żydzi nie mieli praktycznie żadnych szans na zdobycie jakichkolwiek ważnych stanowisk (za mocno pamiętano, jak się zachowali pod rozbiorami i w trakcie wojny z Bolszewikami), a teraz nasz premier grzecznie robi sztuczki i merda ogonkiem, uwiązany na smyczy amerykańskiej ambasador Izraela.
Zwierzęta...
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Coś pięknego - szkoda że w nas nie ma tyle parcia, i jebani w dupę pokornie spuszczamy głowę. To jest właśnie demokracja i jej skutki, kiedy lud się burzy na ciągłe podatki i ruchanie w dupę rodowitych francuzów. Żabojadów zawsze pod względem historycznym miałem za ciemnotę i tchórzy ale ostatnie wydarzenia mnie podbudowały.
A chowanie ryja pod szmatą to nie tchórzostwo?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów