Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.
.
qrwa chociaż jak ten pałkaż dostał w łeb to już mi nie "haha"
PPS: I z tego powodu uważam Jaruzelskiego za mądrego człowieka, moim zdaniem dzięki stanowi wojennemu przewrót obył się stosunkowo bezkrwawo- w porównaniu do tego co tam się dzieje. Bo tak- prawdopodobnie, bardzo prawdopodobnie gdyby nie on Ruscy uspokoiliby sytuacje jak w Czechach.
W roku 1981 nie bylo zadnego zagrozenia interwencja sowiecka w Polsce
Czy ja Cię obraziłem? Nie? To prosiłbym, abyś Ty też mnie nie obrażał To po pierwsze.
Nie napisałem, że milicjanci biją ich bo nie chcą odczuć biedy ( ), tylko, że żal mi ich, bo w większości są to ludzie którzy nie jadą tam z myślą "Ale zajebiście, ponapierdalam ludzi!" tylko raczej myślą sobie, że chcieliby wrócić do domu w jednym kawałku.
I nie pisałem też o oddziałach Berkutu, które czasami popisują się przesadną agresją, ale o zwykłych milicjantach, którzy stoją z tarczami i odpowiadają kontratakiem tylko kiedy są już atakowani bezpośrednio.
Kolejny raz mnie uraziłeś, albowiem nie uważam swojej logiki za upośledzoną. Nie wypowiem się na temat SB, albowiem nie żyłem w tamtych czasach, ale nawet pomijając ten fakt, moja wiedza na temat SB jak i innych instytucji z tamtych czasów jest nikła.
I zastanowiłem się, kurwa, zanim to napisałem. Zadowolony?
jednak jesteś przyjebem. Ale ci wytłumaczę tłuku. I napiszę dużymi literami żebyś dobrze zrozumiał.
Berkut i milicja TO NIE JEST KURWA WOJSKO. NIKT CIĘ TAM NIE TRZYMA. JAK CHCESZ TO ODCHODZISZ I JESTEŚ JEDNYM Z PROTESTUJĄCYCH BIEDAKÓW. NIE ODCHODZISZ, PAŁUJESZ, ZABIJASZ - JESTEŚ KURWĄ NIEGODNĄ ŻYĆ W DEMOKRATYCZNYM SPOŁECZEŃSTWIE.
To samo tyczy się jaruzela i całego pzpr'owskiego bydła, włącznie z twoim tatem albo dziadkiem który zapewne tam służył, bo nie rozumiem takiego rozumowania u normalnego człowieka który nie miał z tym gównem nic wspólnego.
Tyle w temacie i nie bądź taki wyszczekany bo widzę, że brak ci podstawowych technik logicznego rozumowania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów