📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za ten paluch chuj w plecy - ale gościu zajebisty - mamy tych Abelardów i innych skurwiałych sztucznych pseudo-standupowców - tu jest perełeczka! Naturalna i niewymuszona jak w w/w przypadkach.
kiedy w 2:12 gość krzyczał "1,2,3 ! " przypomniał mi się kawał
POLAK, niemiec&rusek idą przez pole i znienacka zatrzymuje ich diabeł mówiąc:
~ który sobie najszybciej zwali pałę tego puszcze wolno !
zaczyna niemiec... ain,cwaj,draj !! (spust)
diabeł: słaboooo
kontynuuje rusek.. adin,dwa !! (spust)
diabeł: pff całkiem, całkiem
pora na POLAKA... rrrrrraaaaaaaaaaaaz
POLAK, niemiec&rusek idą przez pole i znienacka zatrzymuje ich diabeł mówiąc:
~ który sobie najszybciej zwali pałę tego puszcze wolno !
zaczyna niemiec... ain,cwaj,draj !! (spust)
diabeł: słaboooo
kontynuuje rusek.. adin,dwa !! (spust)
diabeł: pff całkiem, całkiem
pora na POLAKA... rrrrrraaaaaaaaaaaaz
ten po lewo już to słyszał
Jak "bizmesmem" zostawia Pajero do remontu silnika w warsztacie "z wiaty przykrytej folią" to ma za swoje. Opowiedziane zacnie.
Dobre dobre
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów