18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
nerusss 2016-01-28, 13:57 76
boże jacy ci francuzi to cipy policja kontroluje ruch jakby nigdy nic zamiast pałować i strzelać do bydła wyobrażacie sobie taka sytuacje w rosji ? z miejsca z by rozstrzelali
Zgłoś
Retsam 2016-01-28, 14:02 10
Ale czemu oni robia takie zamieszki o chuj tu chodzi, tako poprostu bo francja okazala im swoja zyczliwosc? Ktos mi odpowie?
Zgłoś
mecenaz 2016-01-28, 14:03 7
Ja sie kurwa pytam co się dzieje , dlaczego policja/służby (jakiekolwiek)boją się podnieść na nich rękę , ja tego nie rozumiem
Zgłoś
MaratHS 2016-01-28, 14:04 22
Halo! Halo! Niezależne media! Haaalo! Czy dziś będzie to w "Faktach" o 19?

"To nasze podejście do życia determinuje podejście życia w stosunku do nas."
~Earl Nightingale
Zgłoś
ooip 2016-01-28, 14:17 1
socjal za maly czy jak??
Zgłoś
juzeg 2016-01-28, 14:25 29
Przecież to protest taksówkarzy przeciwko Uberowi.

tvp.info/23756871/francuscy-taksowkarze-nie-chca-ubera-protestuja-pala...
Zgłoś
Wojtass84 2016-01-28, 14:28 1
Dobrze ! Jebcie tych skretyniałych lewaków ! Powinni sparaliżować całą Francję, u Merkel zrobić to samo. Może to jedyny sposób na zmianę polityki. Z utęsknieniem czekam na konkretny rozpierdol ciapaków w tych krajach, innej opcji jak widać nie ma. Inaczej już by się coś zmieniło do tej pory w polityce migracyjnej.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
bleblebator1 2016-01-28, 14:28
Szczerze to czekam, kiedy odrodzi się OAS w wysadzi francuski rząd w pizdu

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
doopa 2016-01-28, 15:52
rozjeżdżałbym ;d
Zgłoś
~Velture 2016-01-28, 16:28 16
KURWA MAĆ!

SORKA MODERATORZY ZA CAPSA CHOCIAŻ KLIKAM SHIFT!

MUSZĘ TO POWIEDZIEC DEBILOM ale oni nie przeczytają tego bez zwrócenia im uwagi.

To jebany protest taryfiarzy.
Coś co swojego czasu miało miejsce w warszawie jak cierpiarze protestowali przed przewozem osób.

Wszyscy taryfiarze są jak jeden chuj jebany. Stawki z pizdy wyssane i boją się konkurencji.
Pamiętacie strajki złotówek jak było euro 2012 w Polsce? Strajkowali aby podniesiono im maksymalne stawki bo chcieli kurwa zbijać w miesiąc kokosy większe niż przez cały rok normalnie wyciągają.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
contracts 2016-01-28, 17:18
No co? Opony za darmolca rozdają
Zgłoś
mygyry 2016-01-28, 17:25
Zamiast objeżdżać opony to trzeba było celować w tych którzy je wrzucali
Zgłoś
M................6 2016-01-28, 17:42
"Zamieszki"

Ale cyrk....
Zgłoś
P................8 2016-01-28, 17:55 1
Nikt nie zauważył belgijskiej flagi na początku?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów