📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No tam może już nie być zasiegu gsm
krolikosus napisał/a:
No tam może już nie być zasiegu gsm
Co ty pierdolisz człowieku ?! cytując najmana
a gdzie ciąg dalszy?? starcia z bossem już nie nagrał, bo pewnie padł na 1 hita.
dobra Geraldinio, czas na ograniczenie gierek... xd
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
dobra Geraldinio, czas na ograniczenie gierek... xd
film skądś się wziął na sadolu....
Może odnaleźli ciało hmm? A co było dalej to hu go wie może z demonami walczył albo zaklinował sie itp
Ewidentnie ten typ ma coś do załatwienia, na tym ziemskim parole. Iście sadolowy scenariusz. Kto był na szczytach +3k zimą narobił by w zbóje.
Folur napisał/a:
film skądś się wziął na sadolu....
On miał tak nasrane w gaciach, że go namierzyli po zapachu bez GSM.
Na jego szczęście wpadł do skośnej szczeliny a nie do pionowej bo widać jak śnieg też się pod nartami zatrzymuje
Kurwa dawno mnie tak nic nie zszokowało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów