Cieszą się z wygranej lewicy, czy coś.
Cieszą się z wygranej lewicy, czy coś.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I niech mi ktoś powie że kałoskórzy to tacy sami ludzie jak reszta ras. Kurewsko się cieszę że urodziłem się i żyję w, jak to lewacy mówią "zaściankowej" Polsce.
Już się powoli cywilizuje do standardów nowoczesnej europy
Swoją drogą to dziwie się że żabojady jeszcze nie wyszli na ulice, bo te wybory to jakaś farsa...
Te wybory paradoksalnie dobrze się skończyły. To patologie systemu wyborczego pozwoliły na taki wynik, ale Francja mimo wszystko się budzi. Teraz Ta cipa makaron będzie musiał współrządzić z komunistami. 2-3 lata i tak zmasakrują Francję, że Front Narodowy dostanie 90% poparcia byle tylko przywrócił porządek.
[ Dodano: 2024-07-10, 18:19 ]
Te wybory paradoksalnie dobrze się skończyły. To patologie systemu wyborczego pozwoliły na taki wynik, ale Francja mimo wszystko się budzi. Teraz Ta cipa makaron będzie musiał współrządzić z komunistami. 2-3 lata i tak zmasakrują Francję, że Front Narodowy dostanie 90% poparcia byle tylko przywrócił porządek.
Też tak myślę. Gdyby mieli najwięcej posłów i nawet gdyby im dali premiera, to wszystkie ich decyzje byłyby torpedowane, ale jako że ludzie są głupi - to przestali by ich popierać. A jako, że i tak sytuacje na zachodzie skończą się wojną - lewica, jako że są to szaleńcy, szybciej do tej wojny, a więc do realnych zmian, doprowadzi.
Tylko czy będzie jeszcze co odbudowywać... Jak naściągają więcej ścierwa i dadzą prawa wyborcze, to nie takie pewne czy wygrają.
Tylko czy będzie jeszcze co odbudowywać... Jak naściągają więcej ścierwa i dadzą prawa wyborcze, to nie takie pewne czy wygrają.
Tylko wojna zostaje takiej Francji, Szwecji, Anglii, Belgii i Niemiec dzisiaj. Teraz Front Narodowy i tak by musiał się pieścić z gibonami, gdyby wygrali wybory. Niewiele mogliby zrobić i mogliby się zbłaźnić. Za kilka lat kolejnych upokorzeń i niszczenia wspólnego dorobku i dobrobytu tego kraju (przez komunistów i neoliberałów), będą mogli sobie (biali) pozwolić na więcej. Tylko czy nie będzie ich za mało - to jest najistotniejsze. Plusem jest to, że wojsko i policja jest nadal mocno biała a jedzenie produkują też biali rolnicy. Duże miasta bez jedzenia są bezbronne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów