📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Cytat:
redbaron, Dupcia boli życiowy nieudaczniku ?
Cytat:
Tzn, że dbając o swoje zdrowie i ciało człowiek jest debilem ? Idąc tym tokiem rozumowania to najmądrzejsi pewnie są ludzie ważący po 200kg+ Zazdrość wyczuwam od kolegi
Cytat:
Kolejny zakompleksiony grubas ktory sobie sam dupe nie podetrze.
hahah, jak się rzucill na łatwą zdobycz, sępy pierdolone.
Wywnioskowałeś to po tym filmiku? Wyjdź na dwór grubasku.
Wszystko fajnie super pięknie, tylko ile on kurwa waży? 65kg?
No ok, nie każdy ma cel: masa, ale szanuję kolesia. Tego nie idzie się nauczyć w 1 dzień.
P.S typ zapomniał o ćwiczeniu połowie ciała- nóg. A z jego wagą nogi mu do spierdalania się przydadzą
No ok, nie każdy ma cel: masa, ale szanuję kolesia. Tego nie idzie się nauczyć w 1 dzień.
P.S typ zapomniał o ćwiczeniu połowie ciała- nóg. A z jego wagą nogi mu do spierdalania się przydadzą
@redbaron żeś zajebał koleś jak dzik w sosnę! Rozdupca mnie takie myślenie - jak gość ćwiczy to od razu pół mózg i troglodyta. Haha najlepiej siedzieć przed kompem i leczyć swoje kompleksy takimi komentarzami Dalej wal konia przed monitorem i pluj na każdego kto jest od ciebie lepszy...
Pozdro dla "koksów"
Pozdro dla "koksów"
@ kmd porównaj sobie objętość 1 kg tłuszczu i jednego kg mięśni różnica jest kilkukrotna Facet na pewno przekracza 80
Ja jebię, ale typ ma wytrzymałość. On nakurwia, a ja głowię się jak BFa odpalić... Smutne.
Koleś super, gratuluje itp., ale niezbyt widzę tu sens. Koleś jest napakowany, ale waży pewnie nie więcej niż 70kg i byle masywniejszy dres zza rogu mu może wpierdolić i na tym skończy swoje sztuczki...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów