📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Fani Urbana, Palikmiota i innych czerwonych mend się uaktywniają, widzę.
I bezmyślne jołopy z gimbazy, które im przyklaskują.
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
I bezmyślne jołopy z gimbazy, które im przyklaskują.
Mam rozumieć, że zaprzeczasz istnieniu zjawiska pedofilii wśród duchownych? A może pochwalasz takie zachowanie, co?
Mam rozumieć, że zaprzeczasz istnieniu zjawiska pedofilii wśród duchownych? A może pochwalasz takie zachowanie, co?
Słyszę jak na horyzoncie wzmaga się ból dupy...
Jak można katolików obrażać, przecież tylko oni mogą w koło każdego hejtować i ustanawiać prawa!
Jak można katolików obrażać, przecież tylko oni mogą w koło każdego hejtować i ustanawiać prawa!
Katole już się plują. To jest kurwa Sadistic! Z każdego tu szydzimy, generalizujemy, śmiejemy się ze stereotypów.
Nie podoba się to scrollować i do kościoła spierdalać, hipokryci.
Nie podoba się to scrollować i do kościoła spierdalać, hipokryci.
@Smutas: Tak, hipokryci. Obrażają wszystkie grupy, religie i rasy pełni miłości bliźniego, a inny mówią, żeby nie generalizować, nie śmiać się ze stereotypów, że to wyjątki, że kościółek jest święty itp. Najpierw pokazuje jaki on nie jest pobożny, bo broni KK, a zaraz będzie po wszystkich jechał w innych tematach sącząc nienawiść. Typowa religijna hipokryzja.
kurwa przeczytalem wino zamiast wind
No kurwa klasyka - Nie przymykasz oczu na to co sobie porabia czarna sekta - jesteś lewak! A to dziwne, bo wydawało mi się, że poza nieuległością wobec KK mam poglądy prawicowe.
nagonka na pedofili słuszna i nie ważne czy ksiądź czy gej czy ktokolwiek inny, do piachu i tyle, ale z drugiej strony pamiętajcie sadole że hamerykańscy naukowcy twierdzą że pedofilia to nie zboczenie a orientacja, więc za 3-6 lat będziemy mieli parady pedosiów domagających się jebać dzieci z biduli
Żeby było sprawiedliwie to na 100 tematów o pedofilii 40 powinno dotyczyć pedałów, 20 nauczycieli a 1 na 10 000 kościoła no ale wśród lewaków logika ani matematyka nie obowiązuje.
No ale są nowe pokolenia komuchów tyle, że teraz pod sztandarami młodych wykształconych z wielkich miast ale wróg ten sam co ich pszodków - kościół.
Chwała Wielkiej Polsce!!! na pohybel czerwonym!!!
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
No ale są nowe pokolenia komuchów tyle, że teraz pod sztandarami młodych wykształconych z wielkich miast ale wróg ten sam co ich pszodków - kościół.
Chwała Wielkiej Polsce!!! na pohybel czerwonym!!!
- logikatory na facebooku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów