No właśnie xD
No właśnie xD
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zanim jak zwykle turbopolaczki wyleją w komentarzach morze gówna na Żydów, spytam tylko: Wojną w Syrii, Etiopii albo Mali też się tak przejmujecie?
Mnie obchodzi tylko wojna na Ukrainie i każdego z was też powinna obchodzić, nawet jak Ukraińców nienawidzicie. Bo od niej zależy przyszłość naszej części Europy, a od tej w Gazie nie.
Tak trudno to zrozumieć?
Kto Ci nasrał do głowy tego gówna? Czytałeś to wgl czy nie? Chuj mnie obchodzi jakiś spierdolony banderowski kraj który jest zwykłym pasożytem społeczności, ukraina to taka typowa karyna madka milionów plus, tylko. Dej dej dej, rzymianie i pejsy są na tej samej lini pasożytnictwa, jednym i drugim chuj w dupe. To nie jest nienawiść do Ukrów tylko fakt ze jak by byla podobna sytuacja to oni by mieli wyjebane na nas i w każdej lepszej olazji zrobili by drugi Wołyń. Wiec sklej pizde.
Zanim jak zwykle turbopolaczki wyleją w komentarzach morze gówna na Żydów, spytam tylko: Wojną w Syrii, Etiopii albo Mali też się tak przejmujecie?
Mnie obchodzi tylko wojna na Ukrainie i każdego z was też powinna obchodzić, nawet jak Ukraińców nienawidzicie. Bo od niej zależy przyszłość naszej części Europy, a od tej w Gazie nie.
Tak trudno to zrozumieć?
Być żydem teraz to powòd do dumy.Bądż dumny..
Za holokaust odpowiadają żydzi bo byli zbyt łatwopalni
Żydy do gazu!!! Sigh heil!!!
Żydy do gazu!!! Sigh heil!!!
No jebac zydow tak już symbolicznie a ukry to też zydowskie scierwo.
Jesteś zjebanym śmieciem.
To tylko pokazuje jak gówniane masz pojęcie o świecie. A to, że ciebie interesuje tylko wojna na Ukrainie to oczywiście twoje prawo. Ja banderowcomi gardzę tak samo jak syjonistami.
jesteś zjebanym śmieciem.
ukry tak samo jak żydy. Robactwo do wytępienia a ty lewacki plebsie nie wyj
jesteś zjebanym śmieciem.
Tak trudno to zrozumieć?
Czyli jedno żydowskie ludobójstwo jest dla ciebie ważne, a inne nie? Skąd ta wybiórczość? Żydy ci za nią płacą?
Tak trudno to zrozumieć?
A bo ty pewnie sobie myślisz, że żydki w wojnie na Ukrainie nie maczają pejsów?
Naiwny czy beznapletkowy?
Co to dziecko tam robi??
Dzieci nie wypada krytykować. Jedna autystyczna wagarowiczka była ekspertką od klimatu,
A druga, też upośledzona, daje wykład na temat ludobójstwa.
Jesteś zjebanym śmieciem
Zdecyduj się w końcu
Tak trudno to zrozumieć?
Toś dojebał teraz do pieca. Przecież już w latach 80-tych, dziadek mi mówił że 3 wojna wybuchnie od małego państewka.
Nie jest ważne kto się z kim bije, tylko jak ten konflikt się potoczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów