No właśnie xD
No właśnie xD
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie znam dobrze angielskiego, ktoś opisze o co chodzi, z czego sie śmieją w tle ?
Ona mówi, że jest oburzona, że ludzie przywołują Holokaust w kontekście wjazdu żymian do Gazy i apeluje aby nie używali INNYCH LUDOBÓJSTW do opisania tego (urządzanego przez żymian). Chodzi o to, że określiła to mianem ludobójstwa
Piękna rzecz, aż kilka razy obejrzałam.
Mnie obchodzi tylko wojna na Ukrainie i każdego z was też powinna obchodzić, nawet jak Ukraińców nienawidzicie. Bo od niej zależy przyszłość naszej części Europy, a od tej w Gazie nie.
Tak trudno to zrozumieć?
Nie znam dobrze angielskiego, ktoś opisze o co chodzi, z czego sie śmieją w tle ?
Ktoś bąka puścił a to zawsze śmieszy amerykanów.
Zanim jak zwykle turbopolaczki wyleją w komentarzach morze gówna na Żydów, spytam tylko: Wojną w Syrii, Etiopii albo Mali też się tak przejmujecie?
Mnie obchodzi tylko wojna na Ukrainie i każdego z was też powinna obchodzić, nawet jak Ukraińców nienawidzicie. Bo od niej zależy przyszłość naszej części Europy, a od tej w Gazie nie.
Tak trudno to zrozumieć?
No jebac zydow tak już symbolicznie a ukry to też zydowskie scierwo.
To tylko pokazuje jak gówniane masz pojęcie o świecie. A to, że ciebie interesuje tylko wojna na Ukrainie to oczywiście twoje prawo. Ja banderowcomi gardzę tak samo jak syjonistami.
Zanim jak zwykle turbopolaczki wyleją w komentarzach morze gówna na Żydów, spytam tylko: Wojną w Syrii, Etiopii albo Mali też się tak przejmujecie?
Tak trudno to zrozumieć?
ukry tak samo jak żydy. Robactwo do wytępienia a ty lewacki plebsie nie wyj
ukry tak samo jak żydy. Robactwo do wytępienia a ty lewacki plebsie nie wyj
kozacy czy tatarzy nie są żydami. Ale zobacz kto obsadza najważniejsze stanowisko na ukrainie, u nas, kto szefuje departamentom w USA. A potem wpisz sobie hasło "Niebiańska Jerozolima" lub "Błękitna jerozolima" . połącz to z celowym doprowadzeniem ukraińców do biedy aby musieli wyjechać a poznasz prawdziwą przyczynę tej wojny. No i sprawdź, jakiej narodowości są najważniejsi oligarchowie w rosji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów