18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Frugo i neonki
milox • 2012-10-08, 19:56
Tytułem wstępu.
Dzisiaj wracając z uczelni postanowiłem kupić sobie Frugo. Wychodzę z biedry, odkręcam nakrętkę i czytam co następuje :

Myślę sobie albo spece od wymyślania tych jingsów spod nakretek mają tutaj konto i naoglądali się harda albo ja jako akwarysta jestem już przewrażliwiony( niedoinformowany). Po dojechaniu do domu odpalam kompa odwiedzam wujka Google. I tak sobie czytam:

"Warunki hodowlane

Toleruje prawie każdą wodę, jednakże najlepiej jak jest to woda miękka do średnio twardej. Neon Innesa lepiej adoptuje się do różnych odczynów pH, niż neon czerwony. Pamiętajmy jednak, że nie zniosą zaniedbywania podmiany wody, czego często wynikiem jest słabe natlenienie i duża zawartość azotanów. Światło niezbyt jaskrawe. Gatunek ten nadaje się do akwarium towarzyskiego, jeśli nie zamieszkują w nim duże ryby, ponieważ neony mogłyby stać się ich pożywieniem. Neon Innesa nie wymaga zbyt dużej uwagi akwarysty, ale powinien być hodowany w większym stadzie. Gatunek ten źle znosi zbyt jasne podłoże i oświetlenie. Bardzo dobrze czuje się w akwarium z bujną roślinnością i wolna przestrzenią do pływania. Jest rybą dosyć spokojną, ale wrażliwą na zmiany parametrów wody."

Jak tak patrze na to wszystko to za parę dni/tygodni w TV może powstać nowy reportaż o tym jak nasza kochana gimbaza "adoptuje" nowych milusińskich

Nie nie jestem z greenpeace. Ani z innego ekogówna
Zgłoś
wiktor4024 2012-10-08, 20:17 6
Tyś jest gimbazja, że w ogóle Cię to zainteresowało ...
Zgłoś
rockface123 2012-10-08, 20:26 16
te całe frugo jest na jeden łyk i smakuje jak chemia połączona z 2 tonami cukru jednym słowem

chujowo!

a że kosztuje tyle co puszka pepsi a nawet więcej to nie wspomne o tym

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Zkirtaem 2012-10-08, 20:32 1
Cóż, jeśli ktokolwiek to weźmie na poważne to może i będzie o tym reportaż.
Czyli nie będzie. Jak głupim trzeba być żeby brać rady od nakrętek po napojach?

Ale to i tak by nie było że rybki z miejsca pozdychają, jak byłem mały to trzymałem to bodajże w 'akwarium' - słoiku, jakoś nie krzyczały że jest im źle.
(chociaż nie przysięgam że to były dokładnie te rybki, na pewno je miałem ale możliwe że to już w dużym akwarium)
Zgłoś
b................� 2012-10-08, 20:39
Zkirtaem napisał/a:

Cóż, jeśli ktokolwiek to weźmie na poważne to może i będzie o tym reportaż.
Czyli nie będzie. Jak głupim trzeba być żeby brać rady od nakrętek po napojach?

Włącz sobie jak masz cosmica.tv czy jakoś tak się ten program nazywa i rozwiej swoje wątpliwości.
Zgłoś
milox 2012-10-08, 20:48
rockface123 napisał/a:

te całe frugo jest na jeden łyk i smakuje jak chemia połączona z 2 tonami cukru jednym słowem

chujowo!

a że kosztuje tyle co puszka pepsi a nawet więcej to nie wspomne o tym

Może was to zdziwi ale Frugo najzwyczajniej w świecie Mi!! smakuje. Nie każdemu musi! Nie jest to kwestia sentymentów, reklamy, ładnego opakowania ani nic w ten deseń
Zgłoś
Macieyou 2012-10-08, 21:21
Na kilka krewetek by było

całe życie wiatr w oczy. Dlaczego dzisiaj miałoby być inaczej?
Zgłoś
boon3pol 2012-10-08, 21:36
Psycholog się kłania. Jeżeli bierzesz na serio to, co nakrętki Ci radzą to długo po świecie nie pochodzisz. Tak samo analizowałeś zawleczki Tymbarka? Jeśli tak, to dziwię się, że jeszcze dożyłeś czasów powrotu frugo.

Zgłoś
milox 2012-10-08, 21:54
Nikt normalny nie bierze tego na serio. Ale już np małe dziecko które nakłoni płaczem i krzykiem rodzica już mnie na ten przykład przeraża. Bo przecież tak pisało to ja tak chce i ch*j.
Zgłoś
Zygzaq 2012-10-08, 22:23 1
Ja też lubię rybki.
Jak dla mnie najlepiej czują się na patelni.

To tylko kawałeczek pierdolonego komentarza, a ty zachowujesz się tak, jakbym krzywdził twoją matkę.

PS: lolshock.com/
Zgłoś
Rzehooj 2012-10-08, 23:24
Ok... Przeczytałem 4 razy i nadal chujowe :/
Zgłoś
Pleso93 2012-10-09, 9:47 5
A ile tych rybek musiało zdechnąć zanim ktoś opracował warunki hodowania
Zgłoś
KomarDK 2012-10-09, 10:10
O kurwa jakie to straszne.
Zgłoś
Tomasz23 2012-10-09, 10:17
Kto bierze na serio nakrętke frugo? Tu wg. mnie chodzi o to że ta butelka frugo jest niby taka duża że możesz tam sobie rybki wpuścić i tyle. :/
Zgłoś
takija 2012-10-09, 10:22
Niewiem, nie pije tego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów