Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pie**olony śmieć w Audi. Szkoda, że go nikt nie rozjechał.
Szkoda że się sam swoim Audi nie rozjechał.
(...)
Zapytam, bo muszę. Po c🤬j masz włączoną cenzurę? Mama zabroniła wchodzić na Sadola bez tego?
Z szerokiego rozstawu rąk można śmiało dedukować, że chłopak robi przy ciężkich rzeczach. Meble, przeprowadzki. etc.
Sądząc po biegu wychowywał się wśród dziewczyn lub jest wielkim fanem Stevena Seagala.
Jakieś inne sugestie?
Zabawmy się w detektywa.
Jakieś inne sugestie?
Tak;
1. Długie ręce to atawizm po przodkach z afryki (sprawne poruszanie się po gałęziach)
2. Bieganie po gruncie tylko częściowo rozwinięte (patrz punkt 1 odpowiedzi).

jedyne co powinien zrobic ten pan jak zauwazyl, ze auto sp🤬ala powienien powiedziec dinsusowi : SLUCHAJ! Mam tylko do powiedzenia jedna rzecz - absolutnie masz racje i przepraszam Cie z calego serca, mam nadzieje, ze na przyszlosc bede bardziej uwazny, pozdrawiam i milego dnia zycze, ps. samochod Ci sp🤬olil sieroto (oczywiscie wszystko wypowiedziane powinno byc poooowooolutku )
Wreszcie dowcipny komentarz

jedyne co powinien zrobic ten pan jak zauwazyl, ze auto sp🤬ala powienien powiedziec dinsusowi : SLUCHAJ! Mam tylko do powiedzenia jedna rzecz - absolutnie masz racje i przepraszam Cie z calego serca, mam nadzieje, ze na przyszlosc bede bardziej uwazny, pozdrawiam i milego dnia zycze, ps. samochod Ci sp🤬olil sieroto (oczywiscie wszystko wypowiedziane powinno byc poooowooolutku )
Niby tak ale uszkodziłby niewinnym ludziom samochody, ale gdyby tak zjeżdżał w stronę kanału..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie