Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pie**olony śmieć w Audi. Szkoda, że go nikt nie rozjechał.
Szkoda że się sam swoim Audi nie rozjechał.
(...)
Zapytam, bo muszę. Po chuj masz włączoną cenzurę? Mama zabroniła wchodzić na Sadola bez tego?
Z szerokiego rozstawu rąk można śmiało dedukować, że chłopak robi przy ciężkich rzeczach. Meble, przeprowadzki. etc.
Sądząc po biegu wychowywał się wśród dziewczyn lub jest wielkim fanem Stevena Seagala.
Jakieś inne sugestie?
Zabawmy się w detektywa.
Jakieś inne sugestie?
Tak;
1. Długie ręce to atawizm po przodkach z afryki (sprawne poruszanie się po gałęziach)
2. Bieganie po gruncie tylko częściowo rozwinięte (patrz punkt 1 odpowiedzi).
jedyne co powinien zrobic ten pan jak zauwazyl, ze auto spierdala powienien powiedziec dinsusowi : SLUCHAJ! Mam tylko do powiedzenia jedna rzecz - absolutnie masz racje i przepraszam Cie z calego serca, mam nadzieje, ze na przyszlosc bede bardziej uwazny, pozdrawiam i milego dnia zycze, ps. samochod Ci spierdolil sieroto (oczywiscie wszystko wypowiedziane powinno byc poooowooolutku )
Wreszcie dowcipny komentarz
jedyne co powinien zrobic ten pan jak zauwazyl, ze auto spierdala powienien powiedziec dinsusowi : SLUCHAJ! Mam tylko do powiedzenia jedna rzecz - absolutnie masz racje i przepraszam Cie z calego serca, mam nadzieje, ze na przyszlosc bede bardziej uwazny, pozdrawiam i milego dnia zycze, ps. samochod Ci spierdolil sieroto (oczywiscie wszystko wypowiedziane powinno byc poooowooolutku )
Niby tak ale uszkodziłby niewinnym ludziom samochody, ale gdyby tak zjeżdżał w stronę kanału..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów