📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
... to jest ślizgawka, a nie drift jak w butach ślizgasz sie po zamarzniętej kałuży to pewnie mówisz, że na łyżwach byłeś
cos nie chce mi sie wierzyc ze lata po sniegu ponad stowke miedzy drzewami... , przezylem taki wypadek na oblozdzonym moscie - skoszona barierka, skasowane auto (na szczescie juz poza strefa upadku z mostu) i auto jechalo ledwie 50 i sytuacja wygladala owiele inaczej, na pewno montaz swoje robi
swoja droga zabawa driftem na sniegu to swietna sprawa, nie trzeba miec niewiadomo jakiej mocy zeby wprowadzic auto w poslizg, wystarczy szarpnac kierownica i juz zaczyna sie zabawa
swoja droga zabawa driftem na sniegu to swietna sprawa, nie trzeba miec niewiadomo jakiej mocy zeby wprowadzic auto w poslizg, wystarczy szarpnac kierownica i juz zaczyna sie zabawa
piwko za filmik w połączeniu z dobrą starą nutką "Max Graham feat. Neev Kennedy - So Caught Up" yeah!
Fajnie, ale to bardziej zabawa, drift sie zaczyna na suchej powierzchni ;]
też tak potrafię swoją 19 letnią astrą (no może nie latam z taką prędkością jak są drzewa po bokach drogi...), ale nie mam kamerki GoPro więc nie wygląda to tak fajnie
przynajmniej umie kręcić kierownica a nie tak jak połowa haterów tylko pierdzieli od rzeczy. Umiejętności są jak najbardziej bo z poślizgu nawet lekkiego naprawdę ciężko wyjść wiedzą to zarówno kierowcy z autami fwd oraz driftowozy. Każdy ma taki drift na jaki go stać i nie tylko golfik na ręcznym wygląda głupio e36 1.6 myślę ze bije go na głowę. Liczy się dobra zabawa. pozdro
dobry jest. ale chuj mu w dupe za to ze robi to na publicznych drogach.
jest skill, widać jak kierowca operuje kierownicą, pedałem przyśpieszenia - robi to pewnie i jednocześnie z wyczuciem. Co prawda auto FWD trudniej wprowadzić w poślizg ale łatwiej z niego wyprowadzić. Ale co ja będę opowiadał gimbusom po szkole NFS ... samochód trzeba czuć!
Pamiętajcie jednak że używanie hamulca ręcznego w Golfie rodziców - to nie jest drifting !!!
to jest GTech a nie navi
Pamiętajcie jednak że używanie hamulca ręcznego w Golfie rodziców - to nie jest drifting !!!
to jest GTech a nie navi
Drift, lol. Skręt, auto stawia się bokiem, wyciąga go gazem do przodu i tyle. FWD poleci bokiem na tyle długo na ile mu pozwoli szereg czynników i tyle. RWD puszczasz bokiem i możesz to utrzymać stale. Z resztą chuj w oczy golfiarzom ciągnącym ręczny jak wygłodniała ćpunka kutasa na dworcu. Jutro zapinam kamere do poloneza
"Dobry kierowca nawet FWD podriftuje"
Dorzuciłbym tu filmik jak gościu Toyotą driftuje (chyba po rosji) ale nie chce mi się szukać.
A pamiętam że był!
Dorzuciłbym tu filmik jak gościu Toyotą driftuje (chyba po rosji) ale nie chce mi się szukać.
A pamiętam że był!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów