📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oby te umiejetności kiedyś nie musiały mu ratować życia
prawie trzy minuty czekałem na jakikolwiek drift a ty mi tu najzwyklejszy poślizg pokazujesz!!
ciekawe jak teraz wszyscy zareagują? dawca organów?
@up, najzwyklejszy poslizg ? co ty pierdolisz, gosc jest mistrzem we wchodzeniu i wychodzeniu z poslizgow ! ogarnia wszystkie aspekty utraty kontroli nad pojazdem w zimowych warunkach, jest kurwa mistrzem !
Ja tu widzę kierowcę w samochodzie i lekką zabawę, a nie wielkie umiejętności
@up, czekam na twoj filmik wychodzenia z zimowego poslizgu golfem 2 na hardzie
Kiedys podobnie wpadłem w poślizg LT, a na pace 2 tony towaru...prawie się zesrałem ale wyszedłem .....Brawo dla kolesia bo widać że ogarnia a ja miałem tylko szczęście..
Kurwa ja rozumiem poślizg i drift ale taką prędkością? ja bym pewnie szyszki z głowy wyciagał po soczystym dzwonie w choinki!
Ogarniać może i ogarnia. Ale kozera i zbyt duża pewność siebie - najczęściej gubi. A mimo że ogarnia to stwarza zagrożenie dla innych kierujących. A to raczej nie odpowiedzialne. A odpowiedzialność za kierownicą= jest ogarnianiu kierownicy.
pekka satan napisał/a:
Ja tu widzę kierowcę w samochodzie i lekką zabawę, a nie wielkie umiejętności
polecam polatac poslizgiem z taka predkością, bułka z masłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów