Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W tamtym roku miałem sytuację na drodze koło piotr. tryb. była taka szklanka, że był strach jechać. Jadę i nagle przede mną jedzie BMW na awaryjnych gość BMW na awaryjnych 20km/h. A ja przednim zwolniłem zobaczyć co jest. Ale jak zorientowałem się że nie może jechać bo mu eis koła boksują to ja 2, 3 but i poszłę przed niego bokami a on trąbi, i pokazuje, że ja niby debil. Może i miał z 100km ode mnie więcej ale wyj... go bez mydełka jak dziecko w piaskownicy i tylko dla tego że to RWD! haha
ja je*ie jakie słabe hahaha przez caly czas po prostej jedzie ;D slabo sie wychyla po drugie po 3 drift z FWD :d czlowieniu chuj*wka straszna :d nie ma piwa lecz ejst ch*j w dupe
ja jebie, nie ma piwa, żal LOL xD
aaa, jeszcze gwiazdki ***** ***** ***** ***
O kurwa, taki każdy posiadacz FWD oburzony...
Jeździłeś FWD? To teraz przesiądź się do RWD. Naucz się techniki jazdy RWD. Opanuj RWD - co nie jest za chuja takie łatwe, jak w przypadku FWD. A jak już jako-tako ogarniesz tył, to powróć do FWD. Doświadczysz jaki przedni napęd jest banalny w kontroli po przesiadce z RWD.
Skąd wiem? Z doświadczenia. Dajcie mi GoPro, a zrobię tak jak on VW Transporterem T4. No może nie do końca tak, bo rozbieg do setki mierzy się kalendarzem, ale z 80 na godzinę wyrobię. Czy zrobiłbym tak RWD? Może. Nie wiem, bo za bardzo bym się bał, że zbiję. Kiedyś może tak spróbuję, ale do tego musiałbym trochę poćwiczyć
19 letni "znafco". Iloma autami jeździłeś w swym długim życiu? przez całe życie jeździłem autami z RWD(starymi autami bez abs,esp i innych takich) a od dwóch lat FWD i jakoś nie zauważyłem.Długo,natomiast,nie mogłem się przyzwyczaić że w przednim napędzie żeby wystartować trzeba mieć wyczucie pedału gazu bo nie wystarczy wcisnąć gaz do dechy jak w RWD. Każdy napęd ma swoje wady i zalety. Taka prawda
Za film props
"Dobry kierowca nawet FWD podriftuje"
Dorzuciłbym tu filmik jak gościu Toyotą driftuje (chyba po rosji) ale nie chce mi się szukać.
A pamiętam że był!
sadistic.pl/drift-front-vt132053.htm1331062
Jak dla mnie to troche wiekszy kozak niz powerslide na sniegu
"Dobry kierowca nawet FWD podriftuje"
Dorzuciłbym tu filmik jak gościu Toyotą driftuje (chyba po rosji) ale nie chce mi się szukać.
A pamiętam że był!
Mówisz - masz
Nie po Rosji, a na Białorusi a dokładniej to w Grodnie Wielbię ten filmik ot choćby za podkład i za ukazanie Grodna w tak pięknej perspektywie. Kolejne piwo rzecz jasna za umiejętności. Smacznego.
Mówisz masz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów