Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chyba w tym przypadku oznacza to miejsce wyciszenia, wypoczynku. Bardziej "urlopowicze przed tobą" niż uchodźcy.
Panuje tylko prawo dżungli, śmierć, niegodziwość i wieczne kolejki po socjal.
Ziemia niczyja jak w Mad Maxie. Grasują gangi murzyńskich muzułmańskich gwałcicieli i podrzynaczy gardeł odzianych w łachmany i naszyjniki z ludzkich uszu.
Dokonują się akty kanibalizmu, pedofila, kazirodztwo, obrzezanie kobiet, nekrofilia i sodomia.
Oddają cześć diabłu i jebią kozy.
Murzyński szaman ubrany w płaszcz z ludzkiej białej skóry i pastorał z kości nienarodzonych dzieci ułożonych w czarci symbol składa pod figurą Bafometa ofiarę z białych noworodków, a później robią orgię we krwi i flakach białych europejczyków których nabijają na pal i kopulują z i ich zwłokami.
Po orgii palą obrazy ze świętym Janem Pawłem drugim oraz defekują na obrazki pana jezusa popijając skradzionym winem mszalnym i bezczeszcząc hostię.
Na koniec dnia w ramach odpoczynku rzucają chrześcijan na arenę i masturbują się bez końca patrząc jak są rozszarpywani żywcem przez lwy i lamparty
@up Velture już sobie ułożył w głowie historię, że za tym znakiem nie ma prawa i cywilizacji. Obszar opanowany przez dzikich imigrantów, którzy przybili zaa dalekiego morza.
Panuje tylko prawo dżungli, śmierć, niegodziwość i wieczne kolejki po socjal.
Ziemia niczyja jak w Mad Maxie. Grasują gangi murzyńskich muzułmańskich gwałcicieli i podrzynaczy gardeł odzianych w łachmany i naszyjniki z ludzkich uszu.
Dokonują się akty kanibalizmu, pedofila, kazirodztwo, obrzezanie kobiet, nekrofilia i sodomia.
Oddają cześć diabłu i jebią kozy.
Murzyński szaman ubrany w płaszcz z ludzkiej białej skóry i pastorał z kości nienarodzonych dzieci ułożonych w czarci symbol składa pod figurą Bafometa ofiarę z białych noworodków, a później robią orgię we krwi i flakach białych europejczyków których nabijają na pal i kopulują z i ich zwłokami.
Po orgii palą obrazy ze świętym Janem Pawłem drugim oraz defekują na obrazki pana jezusa popijając skradzionym winem mszalnym i bezczeszcząc hostię.
Na koniec dnia w ramach odpoczynku rzucają chrześcijan na arenę i masturbują się bez końca patrząc jak są rozszarpywani żywcem przez lwy i lamparty
Jakbyś opisał Bytom nocą
PS zapomniałeś o zabijaniu czarnych psów, wszak one mogą posiadać dżiny
tako rzecze Sura szósta
popatrz w lewo bystrym wzrokiem,
skieruj w prawo wzrok sokoli,
znów na lewo spójrz powoli.
Jezdnia wolna- więc swobodnie mogą
przez nią przejść przechodnie”
W. Chotomska...
a nie kurwa, w jakim ja kraju jestem
sorki: równiutko*
Jechał równiótko 50km/h rzeczywiscie 10 mniej ratuje życie,ciekawe jakby to wyglądało przy 60 albo nawet 55km/h,no cóż fizyki sie nie oszuka.
sorki: równiutko*
No właśnie tak jak napisałeś wyglądałoby to ciekawiej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów