18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Toaleta dla "kochających inaczej".

Gay toaleta, która została nazwana "loo's for us too"
projekt wart €234 mln.
Kampania dla reformy prawa homoseksualistów.

Senator Norris, odwiedzając bar Dignity Waterfords powiedział, że najważniejsze, żeby geje i lesbijki dostaly swoją własną przestrzeń i wolność", to powinno również oznaczac własne wyznaczone miejsce do wydalania płynów ustrojowych" - powiedział.

Nowy system będzie finansowac budowę dodatkowych ubikacji publicznych we wszystkich rzadowych budynkach w kraju. Projekt nie obejmuje barów i restauracji, ale to wkrótce się zmieni.

David Patrick Bernard Norris - irlandzki uczony, niezależny senator i działacz gejowski.
Źródełko
Zgłoś
donplicco 2013-06-09, 18:42 4
I bardzo dobrze. Zniknie strach, że jakiś cieplak może obserwować twoją maczugę.
Zgłoś
F1frytas 2013-06-09, 18:49 11
jak dla mnie powinni srać jak psy na trawniki w krzakach... a nie pokazywać się publicznie i w publicznych toaletach
Zgłoś
XtravaganZa 2013-06-09, 18:49 4
To od dawna takie istnieją i wystarczy zaadaptować te, które nie są jeszcze dla pedałków:

Zgłoś
preliator 2013-06-09, 19:09 6
Co za bzdura... Jestem bi i do której toalety miałbym iść?
Zgłoś
ba1shun 2013-06-09, 19:12 4
Pedałom się w dupach poprzewracało od tej całej "tolerancji".
Zgłoś
BongMan 2013-06-09, 19:15 4

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
~Velture 2013-06-09, 19:17 10
Zróbmy jeszcze toalety dla pedofilów z obrazkami z komunii i toalety dla kozojebów z obrazkami kóz i toalety dla transów i dla ludzi uprawiających wspinaczke górską i dla narciarzy i dla każdego innego hobby/zawodu/stylu życia/bycia/srycia.....

Pojebany kraj = pojebane reformy.

Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase. Tylko o to.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Dimenzo 2013-06-09, 19:18
Nie prościej odstrzelić?

live free or suck hard
Zgłoś
brandonlee 2013-06-09, 19:31 2
W klubach i barach wyjdą naprzeciw pedałom i żeby mogli się lepiej poznawać (miłość od pierwszego wejrzenia) jest już projekt jak takie toalety powinny wyglądać:

Zgłoś
n................2 2013-06-09, 20:30
Asymilowanie pedałów pod przykrywką tolerancji?
Genialne!
Zgłoś
H88tman 2013-06-09, 21:15 42
I tyle w temacie

Zgłoś
Loaloa 2013-06-09, 21:57
Cytat:

Asymilowanie pedałów pod przykrywką tolerancji?
Genialne!

Pewnie chciałeś napisać "separowanie". Jesteś prawicowcem, prawda?
Zgłoś
Unhumand 2013-06-09, 22:47 2
Ja pierdolę, w głowach im się poprzewracało... Na pewno każdy homo pragnął tego, żeby na każdym kroku pokazywać, że jest inny od większości. Ja nie widzę na ulicach ludzi wydzierających się "JESTEM HETERO" więc po chuja mieli by to robić "normalni" geje czy lesbijki. Niech jeszcze kurwa toitoie zrobią specjalnie dla homoseksualistów bo przecież to dyskryminacja, że załatwiają się w tym samym miejscu co Hetero.
Zgłoś
POW667 2013-06-10, 9:39 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów