📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za piosenka na początku ?
Za Deliquent habits zawsze piwo!
jak mi frajer zastawia autko to pomalutku spuszczam mu powietrze
nie wszyscy mają pompkę w autach a ogólnie to chyba nikt
jak ja nienawidzę jak ktoś mi auto zastawi a ja akurat spóźniony do pracy jestem...
jak ja nienawidzę jak ktoś mi auto zastawi a ja akurat spóźniony do pracy jestem...
Straż Miejska i Policja permanentnie parkują na miejscach dla niepełnosprawnych i kto im przyklei karnego kutasa?
Blondi jak mówicie - ładna. No.. jest ładna, ale mądra pewnie nie jest Co nie zmienia faktu ze bym przygarnął do łóżka
na końcu pierwszej sceny to chyba odpowiednik naszego Pałacu Kultury?
w Rosji to bym się bał robić takie akcje, wiadomo to czy by któryś pistoletu nie miał czy coś
w Rosji to bym się bał robić takie akcje, wiadomo to czy by któryś pistoletu nie miał czy coś
panie Raper900 jak mieszkasz gdzies gdzie nie da sie zaparkować zapchanym np NY to kozysta z komunikacji miejskiej nie ale przeciez jak sie ma auto to jak to autobusem dupe bede wlekł
okar19
a nie można po prostu przeparkować/odjechać w chwili gdy zwracają ci uwagę? ale oni się kłócą i są mądrzejsi więc niech zdzierają naklejki, skoro tacy genialni to pewnie wymyślą łatwy sposób żeby nie było po niej śladu?
a nie można po prostu przeparkować/odjechać w chwili gdy zwracają ci uwagę? ale oni się kłócą i są mądrzejsi więc niech zdzierają naklejki, skoro tacy genialni to pewnie wymyślą łatwy sposób żeby nie było po niej śladu?
Dragon3528 napisał/a:
Co to za piosenka na początku ?
Delinquent Habits - Return of the Tres
Akcja stopcham zawsze na tak! Pizda nie zna znaków/nie stosuję się do znaków to niech nie jeździ. Dodam, że ta akcja jest prowadzona przez młodzieżówkę Putina.
croyna w samej moskwie jest takich 7. Między innymi hotel Ukraina i Uniwersytet im Łomonosowa
I masz rację jest taki sam
I masz rację jest taki sam
dumad napisał/a:
jak mi frajer zastawia autko to pomalutku spuszczam mu powietrze
Jaki jest sens spuszczania powietrza z auta, które zastawia Ci drogę? Nie lepiej klamki i szyby psim kałem wysmarować, w samochodzie znajdzie się zawsze jakaś torebka by samemu się nie pobrudzić.
Jebnąłbym jej. Cały immunitet przed laniem jaki przysługuje kobietom znika w momencie, gdy to kobieta jest agresorem.
Nikt nie przyjebał tej głupiej blond cipie. :C zawiodłem się.
@okar19
Jak ktos wjechalby na moja posesje bez mojej zgody to moglbym mu nasrac na szybe. To ze to jego wlasnosc mnie gowno w tej chwili obchodzi, bo przedmiot znajduje sie na mojej posesji.
Tak samo z zajmowaniem miejsc parkingowych przeznaczonych dla innych pojazdow, czy fragmentow drogi wylaczonych z ruchu - narod pozwala mu parkowac w miejscach wyznaczonych, w miejscach uznanych za niedozwolone naklejaja mu na szybe naklejke, co, jak na rosje, to i tak delikatnie (:
Jak ktos wjechalby na moja posesje bez mojej zgody to moglbym mu nasrac na szybe. To ze to jego wlasnosc mnie gowno w tej chwili obchodzi, bo przedmiot znajduje sie na mojej posesji.
Tak samo z zajmowaniem miejsc parkingowych przeznaczonych dla innych pojazdow, czy fragmentow drogi wylaczonych z ruchu - narod pozwala mu parkowac w miejscach wyznaczonych, w miejscach uznanych za niedozwolone naklejaja mu na szybe naklejke, co, jak na rosje, to i tak delikatnie (:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów