📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kim oni są, że przyklejają na szyby jakieś durne naklejki. Jeden z drugim powinien w mordę dostać. To tak jakby ktoś wciskał Ci coś na siłę, oglądając ten film już mnie nosi, gdybym tam był wyjebałbym jednemu i drugiemu ( wiem, nic bym nie zrobił) Takie są realia, jak zapchane ulice, parkingi to człowiek staje gdzie może. Tutaj w Nowym Jorku, też zaparkowanie graniczy z cudem. Czasami trzeba czekać kilkanaście minut na miejsce. Ludzie stają w niedozwolonych miejscach, ale zaraz policja wlepia ticket. Nie wiem jak w Rosji.
@up A kim są debile, którzy parkują na miejscach dla inwalidów lub na innych miejscach niedozwolonych, blokując ruch (i niejednokrotnie inne, prawidłowo zaparkowane pojazdy), widoczność i stwarzając zagrożenie dla innych uczestników ruchu drogowego? Przepisy są jasno określone, jeśli nie wolno to kurwa nie wolno parkować, a jak się do tego nie dostosujesz to jesteś po prostu chuj złamany, który w nosie ma to, że inni mają gorzej, bo tobie chce się mieć lepiej.
Jak się nie podoba, to zapierdalaj komunikacją miejską.
Jak się nie podoba, to zapierdalaj komunikacją miejską.
@raper900
gdyby ktoś dotykał Twoją wlasnosc, naklejal cos na nia, patrzylbys na to spokojnie? nie wazne czy zrobiles cos zle. oni nie sa z wymiaru sprawiedliwosci, moga jedynie zawiadomic odpowiednie organy, nie maja prawa do naklejania tego gowna na szyby i prowokowania w ten sposob. byly wielokrotnie tutaj filmy przedstawiajace 'miłośników' prawa, ktorzy spotykali sie z agresja z przeciwnej strony. kazdy z nas by tak zareagowal. oni dobrze wiedza, ze druga strona odpowie atakiem na ich zaczepki a ci dalej w to brna. nie wiem w jakim celu. chca zaistniec w sieci? spuscilbym wpierdol tym wypierdkom.
gdyby ktoś dotykał Twoją wlasnosc, naklejal cos na nia, patrzylbys na to spokojnie? nie wazne czy zrobiles cos zle. oni nie sa z wymiaru sprawiedliwosci, moga jedynie zawiadomic odpowiednie organy, nie maja prawa do naklejania tego gowna na szyby i prowokowania w ten sposob. byly wielokrotnie tutaj filmy przedstawiajace 'miłośników' prawa, ktorzy spotykali sie z agresja z przeciwnej strony. kazdy z nas by tak zareagowal. oni dobrze wiedza, ze druga strona odpowie atakiem na ich zaczepki a ci dalej w to brna. nie wiem w jakim celu. chca zaistniec w sieci? spuscilbym wpierdol tym wypierdkom.
@up Akurat o tych ludziach naklejających karne kutasy nie powiedziałem ani słowa. Mimo wszystko są to ludzie, którzy odpowiadają chamstwem na chamstwo, jeśli inaczej nie można, to cóż - trzeba tak.
Z twojej pierwszej wypowiedzi wywnioskowałem, że popierasz parkowanie w każdym możliwym wolnym miejscu - nawet jeśli jest to miejsce przeznaczone dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej lub będące newralgicznym punktem dla bezpieczeństwa. Dla mnie jest to po prostu chamstwo, a argument, że musisz czekać kilkanaście minut na znalezienie miejsca jest co najmniej śmieszny.
Poza tym - ci naklejkarze najpierw grzecznie proszą ludzi (tych co akurat parkują) o przestawienie wozu, bo źle zaparkowali. Dopiero po odmowie odpowiadają chamstwem.
Z twojej pierwszej wypowiedzi wywnioskowałem, że popierasz parkowanie w każdym możliwym wolnym miejscu - nawet jeśli jest to miejsce przeznaczone dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej lub będące newralgicznym punktem dla bezpieczeństwa. Dla mnie jest to po prostu chamstwo, a argument, że musisz czekać kilkanaście minut na znalezienie miejsca jest co najmniej śmieszny.
Poza tym - ci naklejkarze najpierw grzecznie proszą ludzi (tych co akurat parkują) o przestawienie wozu, bo źle zaparkowali. Dopiero po odmowie odpowiadają chamstwem.
walił by tą blond ściere
okar19
Jakby kiedyś przydarzył Ci się jakiś wypadek i potrzebowałbyś pomocy (czego osobiście Ci nie życzę) a jakiś palant stanąłby tak że zablokowałby przejazd karetce to byś inaczej śpiewał. A swoją drogą, najlepszą metodą na szkolenie debili jest "strażacki przejazd" - nie ma pierdolenia się że fura stoi, tylko jazda po blachach i zderzakach.
Jakby kiedyś przydarzył Ci się jakiś wypadek i potrzebowałbyś pomocy (czego osobiście Ci nie życzę) a jakiś palant stanąłby tak że zablokowałby przejazd karetce to byś inaczej śpiewał. A swoją drogą, najlepszą metodą na szkolenie debili jest "strażacki przejazd" - nie ma pierdolenia się że fura stoi, tylko jazda po blachach i zderzakach.
zrobiłbym im na złość smiejąc sie im w ryj z tych smiesznych naklejek
Cytat:
Trafią na jakiegoś gangstera i będzie koniec zabawy
Gdzieś oglądałem jak ten gość pokazywał filmiki dla samego Putina i Putin go chwalił. A który ruski się rzuci do ziomka Putina?
Po opisie myślałem, że będę im się spuszczać na samochód. Kobiety.
Blondyna wymaga srogiego chędożenia. Zgłaszam się na ochotnika.
że ja się nie uczyłem rosyjskiego...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów