I ośmiesza cię
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co to za ciapakland? Francja czy UK?
@Up.
W dzisiejszych czasach, ciężko stwierdzić
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
W dzisiejszych czasach, ciężko stwierdzić
A kto pozwolił tej małej dziwce w ogóle dotknąć piłki? Dotknęła jego własności, więc ja na jego miejscu zajebałbym jej z czuba w piszczel
Na miejscu rodziny która adoptowała ciebie ( bo biologiczni rodzicie wiedzieli że będziesz kretynem ), spakowałbym cię i odesłał do sierocińca abyś nie miał dostępu do internetu i nie mógł pisać debilnych komentarzy.
i te ich typowe skoczenie na koniec, kolorowi mają jakiś dodatkowy gen zjebozy
Nie warto szukać... nos jak chuj diabła.
Widać, że trenowała w ciasnej kuchni
@NieLubjeLudzji Po prostu ciapakland.
to paryz, konkretnie trocadero (druga strona sekwany od wiezy aifla)
NieLubjeLudzji napisał/a:
Co to za ciapakland? Francja czy UK?
Brytanistan raczej, bo we Frankistanie jest ciut więcej czarnych w stosunku do białych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów