18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
🔥 Traktor zagłady - teraz popularne
Clistwood 2023-07-20, 22:02 1
TRQPL napisał/a:

Zawsze jak przez niedopatrzenie lub zwykłą ignorancję , obejrzę materiał, z rodzaju jak powyższy, to wiem że to chujowe uczucie mdłości i gniecenia w dołku pozostanie ze mną do końca dnia.
PS adm. zróbcie jakiś dział hard, nie wiem junior czy jakoś tak żeby można było to odznaczyć.
PS2 łap piwo bo coć nie dla mnie to materiał godny tego portalu

Mięczak
Zgłoś
Nocturno 2023-07-20, 22:02 36
Ja pierdole, ludzie, ja wiem że obraz drastyczny ale nie na harda. Musiałaby ostro lecieć juha. Po drugie, bardzo kurwa dobrze, że to tu jest.
Oglądajcie, czy macie dzieci, czy nie. Osobiście wrzuciłbym to nawet jako OBOWIĄZKOWY filmik w szkołach podstawowych.

Tak, kurwa. Świat jest pojebanym miejscem pełnym zjebów, gwałcicieli i morderców. Można zasłaniać oczy i udawać, że tak nie jest, zazwyczaj kończąc jako pożywka dla takich psychopatów. Można też stanąć w prawdzie, przyznać kurwa rację, zaopatrzyć się w broń, a dzieci uczyć kurwa twardo "NIE OTWIERAJ OBCYM". A najlepiej możliwość otwarcia drzwi od środka umieścić na tyle wysoko/skoplikowanie, by dzieci same nie mogły, choćby chciały, drzwi otworzyć.

Zrozumcie to w końcu, kurwa. Świat nie jest miłym miejscem. Nawet osoby skrajnie religijne, które wierzą w Miłosierdzie Boże, nazywają szatana "bogiem tego świata". A wierzcie mi, kurwa, że nie bez powodu.

♱ We do not go further... Here begins the Land od Phantoms ♱
Zgłoś
PutinToSmiec 2023-07-20, 22:02 12
JurnyB napisał/a:

Ja pierdole za grubo.. Jakieś info czy złapali tego śmiecia?

O kurwa widze ze do sadistica nowe pokolenie ciot dołączyło . Ziomuś życie to kurwa a Ciebie oszukali za dziecka mówiąc że bedzie dobrze . Jak na mój gust powinieneś walić line teraz zanim sie rozmnożysz .. a jak juz do tego doszło to masz film co z tym zrobić ... tylko nie spierdol tego jak głowny bohater .

Zgłoś
JurnyB 2023-07-20, 22:03 3
Michster napisał/a:

tego z kanapy nie, bo uciekł, ale tego pod drzwiami tak, tylko niewszystkie kawałki

Michster napisał/a:

tego z kanapy nie, bo uciekł, ale tego pod drzwiami tak, tylko niewszystkie kawałki

Michster napisał/a:

Obyś zdechł tego ci życzę
Zgłoś
rafalxp 2023-07-20, 22:05 2
Nie mam kurwa pytań co za śmieć.
Zgłoś
Ghoscik8 2023-07-20, 22:06 18
Filmik bardzo nostalgiczny, przypominający starego dobrego sadistica kiedy takie materiały były tu na porządku dziennym.
Zgłoś
JurnyB 2023-07-20, 22:07 2
PutinToSmiec napisał/a:

O kurwa widze ze do sadistica nowe pokolenie ciot dołączyło . Ziomuś życie to kurwa a Ciebie oszukali za dziecka mówiąc że bedzie dobrze . Jak na mój gust powinieneś walić line teraz zanim sie rozmnożysz .. a jak juz do tego doszło to masz film co z tym zrobić ... tylko nie spierdol tego jak głowny bohater .

Hahah zawsze mnie bawią takie komentarze
Zgłoś
Geraldinio 2023-07-20, 22:18 4
Nocturno napisał/a:

Ja pierdole, ludzie, ja wiem że obraz drastyczny ale nie na harda. Musiałaby ostro lecieć juha. Po drugie, bardzo kurwa dobrze, że to tu jest.
Oglądajcie, czy macie dzieci, czy nie. Osobiście wrzuciłbym to nawet jako OBOWIĄZKOWY filmik w szkołach podstawowych.
Tak, kurwa. Świat jest pojebanym miejscem pełnym zjebów, gwałcicieli i morderców. Można zasłaniać oczy i udawać, że tak nie jest, zazwyczaj kończąc jako pożywka dla takich psychopatów. Można też stanąć w prawdzie, przyznać kurwa rację, zaopatrzyć się w broń, a dzieci uczyć kurwa twardo "NIE OTWIERAJ OBCYM". A najlepiej możliwość otwarcia drzwi od środka umieścić na tyle wysoko/skoplikowanie, by dzieci same nie mogły, choćby chciały, drzwi otworzyć. (...)

Generalnie się zgadzam , świat jest z natury zły i trzeba na to przygotować dzieci, nie trzymać ich "pod kloszem", ale zabezpieczenie drzwi przed otwarciem nie jest dobrym pomysłem. Gdy np. zacznie się palić, albo zjedziesz na zawał i karetka będzie musiała czekać na straż pożarną, żeby wyjebać drzwi z futryny.

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2023-07-20, 22:18 2
Jednym z możliwych wyjaśnień szału mogłobyć w skrócie "sto razy prosił o ściszenie telewizora" ... to był 101 - erwszy raz
Zgłoś
Ukaszszukasz 2023-07-20, 22:19 1
Jak ustawka jak ta na kanapie dostała ciosa i zaraz ze szramy na plecach napierdala krew
Zgłoś
homorek 2023-07-20, 22:21 12
Zajebał bym śmiecia gołymi rękoma, nie dlatego że chciał zabić, tylko dlatego że to dzieci. Po wszystkim spał bym snem spokojnym.
Zgłoś
Ukaszszukasz 2023-07-20, 22:24 1
Jak ustawka jak ta na kanapie dostała ciosa i zaraz ze szramy na plecach napierdala krew
Zgłoś
kulawiec 2023-07-20, 22:26 1
Black_Hole napisał/a:

y kurwa pierdolony przegrywie zyciowy , to juz nie zwykle lajkowanie filmu u ciebie tylko twoja psychopatyczna chora mozgownica chcialaby to zobaczyc...

Przykro mi, że przeze mnie, nie zwaliłeś sobie dzisiaj w szafie, bo ci uzmysłowiłem, że to zbyt piękne, aby było prawdziwe. Aczkolwiek, z tego co widzę, może raczej występuje tu atrofia górnej części ciała, niż zwyrodnienie. Ale nic się nie martw, większość ludzi jakoś z tym żyje i nie nie wydłubuje sobie oczu widelcem podczas obiadu.
Zgłoś
Nocturno 2023-07-20, 22:27
Geraldinio napisał/a:

Generalnie się zgadzam , świat jest z natury zły i trzeba na to przygotować dzieci, nie trzymać ich "pod kloszem", ale zabezpieczenie drzwi przed otwarciem nie jest dobrym pomysłem. Gdy np. zacznie się palić, albo zjedziesz na zawał i karetka będzie musiała czekać na straż pożarną, żeby wyjebać drzwi z futryny.

Jak zejdziesz to i tak ci się będą wbijać do domu w taki, czy inny sposób, bo dzieci najpewniej nawet nie ogarną, co znaczy że leżysz purpurowy na twarzy z muchami w gębie. Poza tym, jest jednak też ta druga osoba, drugi rodzic. Zazwyczaj, rzecz jasna, czy to z roboty wróci, czy z zakupów. Musi być, kurwa, combo, żebyś leżał i zgnił, nim ktokolwiek by się o dzieci upomniał. Moim zdaniem ryzyko mniejsze, niż szansa że choćby nawet włamywacz ci się wbije do domu, pogłaszcze dzieci, da cukierki i okradnie, nie mówiąc już o pojebach, jak na filmie. Co do pożaru, ja tak czy owak zachęcam zawsze do jakiegoś, choćby kupnego przez allegro, systemu wykrywania dymu. Koszta nie są spore, a uważam za błąd, że niewiele osób o tym wgl myśli. Takie systemy drące pizdę na dym kosztują nawet od 7 dych w górę. Widzę nawet, że za trochę ponad stówę jest z możliwością podłączenia do telefonu, więc będąc w sklepie czy gdzieś tam, masz powiadomienie.
Jeśli serio by doszło do zadymienia, dzieci i tak raczej nie będą uciekać. Pierw nie będą nic czuć, pewnie otworzą okno, a najpewniej zemdleją bo poczują się śpiące. Dziś przecież drzwi otwiera się normalnie a i tak co jakiś czas jest info, że dzieci spłonęły albo i cała rodzina. Shit happens, ja też nie będę jakby kalkulować za każdego ryzyka i profitów każdego rozwiązania. To już niech sobie sam każdy określi.
W moim mniemaniu szansa wbicia złodzieja albo pojeba jest wyższa, niż pożaru albo tego, że zejdziesz i zdążysz przy dzieciach zgnić, nim ktoś się zainteresuje.

♱ We do not go further... Here begins the Land od Phantoms ♱
Zgłoś
jijal23371 2023-07-20, 22:28 4
Kurwa, wypierdalam z tego serwisu. Są pewne granice.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów