Złapali ich. Ten, który strzelał, dostał dożywocie bez możliwości warunkowego zwolnienia. Pozostali dwaj - 40 i 30 lat.
Złapali ich. Ten, który strzelał, dostał dożywocie bez możliwości warunkowego zwolnienia. Pozostali dwaj - 40 i 30 lat.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Wtedy byłbyś już dozgonnie usatysfakcjonowany i bez żadnych, nawet najmniejszych skrupułów mógłbyś sobie w świętym spokoju zwalić, nie podejmujać zażartej dysputy, na ten wykurwiście ważny i problematyczny aspekt w życiu każdego sadola.
A że pies to też określenie policjanta to inna sprawa. Tak się przyjęło i będzie na wieki wieków. A jak chcecie umoralniać sobie dupy to na PW proponuje.
i nie jeb tak młodego bo go jeszcze życie nie nauczyło i nie odróżnia psa od policjanta, krawężnika od strażnika w więzieniu i kurwy od nimfomanki
"Zatrzymując 3 podejrzanych kaktusów (choć to w sumie masło maślane, bo przecież każdy kaktus jest podejrzany) bierz pod uwagę, że Cię okopią, zadźgają i zastrzelą - nie daj się więc zaskoczyć bądź pierwszy"
@~B... do rodzicow gimbusie tez zwracasz sie stary/stara bo sie w nowomowie utarlo, czy jakis szacunek okazujesz?
i jak to jest, ze za "wypierdalaj" leca warny a za "wyjdz" juz nie? czy to taki przywilej celebrytowania na sadolu?
a i jeszcze w psach pasikowskiego ani nie milicja, ani SB, tylko UB.....wiem wiem, wiekszosc z was na swiecie nie bylo i myli te rzeczy, ale troche ogarniecia, na pewno nie raz slyszeliscie fragment, gdy cezary cezary na linde cisnie "Już nikt przez ciebie nie zginie, ubeku pierdolony!"
widze, że kolega z policji.
Wg. mnie policjant powinien siedzieć na dupie w komendzie i czekać na wezwanie. Wszyscy policyjni zwiadowcy, patrole, kontrole osobiste na ulicach to kurestwo i gdybym miał na tyle jaj to sam bym do tych kurw strzelał. Rozumiem, że np. kogoś napadli, jest telefon na 112 i jedzie policjant, ale patrole to tylko marnotrawienie paliwa i wpierdalanie się w życie innych ludzi.
Trzeba zauważyć różnicę między policjantem, z ktorym można się dogadać jak z człowiekiem, a kurwą, zwaną inaczej psem, która wpierdala ci ręce do kieszeni, trzepie chatę i samochód.
Policjant to normalny człowiek chcący pomagać ludziom, pies to zwykła kurwa która dostała kopyto i uważa je za przedłużenie chuja.
Śmierć psom i ich rodzinom, co by sie kurewskie geny nie rozpowszechniały. tyle w temacie
@kustoszpan
widze, że kolega z policji.
Wg. mnie policjant powinien siedzieć na dupie w komendzie i czekać na wezwanie. Wszyscy policyjni zwiadowcy, patrole, kontrole osobiste na ulicach to kurestwo i gdybym miał na tyle jaj to sam bym do tych kurw strzelał. Rozumiem, że np. kogoś napadli, jest telefon na 112 i jedzie policjant, ale patrole to tylko marnotrawienie paliwa i wpierdalanie się w życie innych ludzi.
Trzeba zauważyć różnicę między policjantem, z ktorym można się dogadać jak z człowiekiem, a kurwą, zwaną inaczej psem, która wpierdala ci ręce do kieszeni, trzepie chatę i samochód.
Policjant to normalny człowiek chcący pomagać ludziom, pies to zwykła kurwa która dostała kopyto i uważa je za przedłużenie chuja.
Śmierć psom i ich rodzinom, co by sie kurewskie geny nie rozpowszechniały. tyle w temacie
A Ty też jakiś jebnięty jesteś, patrole policji są właśnie po to, żebyś się czuł bezpiecznie, a bandyta czuł, że nie może cię napaść. Zastanów się co piszesz. Policja jest żeby chronić obywateli, a jak ma ich chronić zza biurka? To że u nas w Polsce jest pełno policjantów- kurw to już inna historia. Też mi się nie podoba prawo narkotykowe (bo pewnie o to ci chodzi, jesteś pewnie dzieciakiem, który pali trawkę i się boi, że go przetrzepią...). Sam palę ziółko od czasu do czasu i nie podoba mi się, że muszę się z tym kryć, ale nie jestem bandytą i mimo wszystko w ciemniej uliczce w centrum Brzydgoszczy czuje się bezpieczniej jak widzę niedaleko psi patrol.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów