18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56
Gdyby pies nie węszył
BongMan • 2013-04-25, 20:15
...to by żył. Trójka Meksykańców wiozła zielsko w bagażniku. Pan policjant je znalazł. Rzucili się na niego, pobili, pokopali, podźgali nożem i zastrzelili z jego własnej broni służbowej.

Złapali ich. Ten, który strzelał, dostał dożywocie bez możliwości warunkowego zwolnienia. Pozostali dwaj - 40 i 30 lat.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Black-Sheep 2013-04-26, 2:17
Stawiam 15 bo BongMan.
Zgłoś
Yasiu99 2013-04-26, 2:53 7
Nie dyskutujcie z Bongiem. On nikogo nie chciał obrazić. Przecież był policjantem. Przy okazji strażakiem, politykiem, mikrobiologiem, ochroniarzem i Bóg jeden raczy wiedzieć kim jeszcze. Przy okazji wyruchał wszystkie dupy w okolicy więc nie radzę wchodzić z nim w debatę.
Zgłoś
u................t 2013-04-26, 4:44 1
pies to pies,na chuj drążyć temat....
Zgłoś
Massdeath 2013-04-26, 5:22
Otworzyłem temat, poczułem suchość w ustach. Przeglądam komentarze i już znam powód tej suchoty.
Zgłoś
o................k 2013-04-26, 7:10 10
Kustoszpan dam Ci dobrą rade nie zgrywaj cwaniaczka i daj spokój już sobie z tymi dennymi komentarzami bo to Ty dostaniesz w KULFONA ! ... musiałbym bym tu litanię na pół strony napisać odnośnie Twojego cwaniakowania ale szkoda znaków ... chcesz świecić inteligencją... to idź do familiady albo miliard w rozumie PSY TO POLICJA ... POLICJA TO PSY .... tak było jest i będzie....
Zgłoś
greene 2013-04-26, 8:21 1
Kustoszpan, odjebaj Ty się od Bonga, bo tak naprawde to chyba nic złego swoim wpisem nie zrobił? Równie dobrze, mógłby zamiast słowa 'psy' pierdolnąć wyraz 'glina' i też byś się przypierdolił, bowiem określenie to, zdecydowanie nie sprowadza się do jakże wzniosłego miana, jakie można śmiało przypisać zadźganemu Panu powyżej? Idąc Twoim tokiem rozumowania Bong powinien w temacie użyć frazy "Bohater narodowy podjąwszy interwencje zginął nożem zadźgany, Panie czuwaj nad jego duszą"

Wtedy byłbyś już dozgonnie usatysfakcjonowany i bez żadnych, nawet najmniejszych skrupułów mógłbyś sobie w świętym spokoju zwalić, nie podejmujać zażartej dysputy, na ten wykurwiście ważny i problematyczny aspekt w życiu każdego sadola.
Zgłoś
Rozowy_Zniwiarz 2013-04-26, 8:56 1
prosta sprawa - legalizacja bo jak ktoś chce, to i tak pali, a jak nie - to palić nie będzie, niezależnie od tego, czy zioło można kupić w "sklepie", czy od kumpla brata szwagra..
Zgłoś
e................n 2013-04-26, 9:13 1
Pierdolicie kurwa. Bongman dał dupy bo chujowo zatytułował. Po przeczytaniu tytułu myślałem że pies tropiący narkotyki został zastrzelony itp.

A że pies to też określenie policjanta to inna sprawa. Tak się przyjęło i będzie na wieki wieków. A jak chcecie umoralniać sobie dupy to na PW proponuje.
Zgłoś
zyzyryxy 2013-04-26, 9:21 3
aż się kurwa normalnie zalogowałem aby dać piwka kutasoszpanowi (sorry, nie mogłem się powstrzymać przed przekręceniem twojego nicku ), odemnie masz piwka z każdy post-ripostę do bongusia

i nie jeb tak młodego bo go jeszcze życie nie nauczyło i nie odróżnia psa od policjanta, krawężnika od strażnika w więzieniu i kurwy od nimfomanki
Zgłoś
fifif 2013-04-26, 10:00 2
Co do tych, co policjanta przyczajonego nazywają psem - a co innego mają robić? Taki mają rozkaz z góry i czy chcą, czy nie, mandaty muszą wystawiać, bo inaczej zostaną wylani, a kto inny się za te mandaty weźmie. Taki policjant nie jest wcale winny, wielu z nich uważa też, że to głupota. Z drugiej strony, jedź zgodnie z przepisami, bo nawet jeżeli Ty jesteś dobrym kierowcą, pan/pani jadący/jadąca z naprzeciwka nie musi. Z resztą tutaj jest ten problem, każdy chce przepisów dla dobrych kierowców i coraz łatwiejszych egzaminów dla prawa jazdy. Zastanówcie się, albo swoboda na drogach i prawo jazdy mają tylko Ci, którzy przy małych ograniczeniach nie spowodują wypadku, albo prawo jazdy dla każdego i jeździmy 30km/h.
Zgłoś
Bluzg 2013-04-26, 10:11
Powinien być takie punkt w regulaminie policji dodany:

"Zatrzymując 3 podejrzanych kaktusów (choć to w sumie masło maślane, bo przecież każdy kaktus jest podejrzany) bierz pod uwagę, że Cię okopią, zadźgają i zastrzelą - nie daj się więc zaskoczyć bądź pierwszy"
Zgłoś
Mr.Benny 2013-04-26, 10:13 1
Na mieście gadają, że papa BongMana jest strażnikiem gminnym. Stąd ten uraz do policji
Zgłoś
kashshaptu82 2013-04-26, 11:30 1
a ja sie podlacze pod wkurw, bo pies jako okreslenie na policje ma swoja geneze, ma na celu ublizenie.

@~B... do rodzicow gimbusie tez zwracasz sie stary/stara bo sie w nowomowie utarlo, czy jakis szacunek okazujesz?
i jak to jest, ze za "wypierdalaj" leca warny a za "wyjdz" juz nie? czy to taki przywilej celebrytowania na sadolu?

a i jeszcze w psach pasikowskiego ani nie milicja, ani SB, tylko UB.....wiem wiem, wiekszosc z was na swiecie nie bylo i myli te rzeczy, ale troche ogarniecia, na pewno nie raz slyszeliscie fragment, gdy cezary cezary na linde cisnie "Już nikt przez ciebie nie zginie, ubeku pierdolony!"
Zgłoś
coolfilip 2013-04-26, 12:02
@kustoszpan

widze, że kolega z policji.
Wg. mnie policjant powinien siedzieć na dupie w komendzie i czekać na wezwanie. Wszyscy policyjni zwiadowcy, patrole, kontrole osobiste na ulicach to kurestwo i gdybym miał na tyle jaj to sam bym do tych kurw strzelał. Rozumiem, że np. kogoś napadli, jest telefon na 112 i jedzie policjant, ale patrole to tylko marnotrawienie paliwa i wpierdalanie się w życie innych ludzi.
Trzeba zauważyć różnicę między policjantem, z ktorym można się dogadać jak z człowiekiem, a kurwą, zwaną inaczej psem, która wpierdala ci ręce do kieszeni, trzepie chatę i samochód.
Policjant to normalny człowiek chcący pomagać ludziom, pies to zwykła kurwa która dostała kopyto i uważa je za przedłużenie chuja.
Śmierć psom i ich rodzinom, co by sie kurewskie geny nie rozpowszechniały. tyle w temacie
Zgłoś
jolmen13 2013-04-26, 12:19 2
coolfilip napisał/a:

@kustoszpan

widze, że kolega z policji.
Wg. mnie policjant powinien siedzieć na dupie w komendzie i czekać na wezwanie. Wszyscy policyjni zwiadowcy, patrole, kontrole osobiste na ulicach to kurestwo i gdybym miał na tyle jaj to sam bym do tych kurw strzelał. Rozumiem, że np. kogoś napadli, jest telefon na 112 i jedzie policjant, ale patrole to tylko marnotrawienie paliwa i wpierdalanie się w życie innych ludzi.
Trzeba zauważyć różnicę między policjantem, z ktorym można się dogadać jak z człowiekiem, a kurwą, zwaną inaczej psem, która wpierdala ci ręce do kieszeni, trzepie chatę i samochód.
Policjant to normalny człowiek chcący pomagać ludziom, pies to zwykła kurwa która dostała kopyto i uważa je za przedłużenie chuja.
Śmierć psom i ich rodzinom, co by sie kurewskie geny nie rozpowszechniały. tyle w temacie

A Ty też jakiś jebnięty jesteś, patrole policji są właśnie po to, żebyś się czuł bezpiecznie, a bandyta czuł, że nie może cię napaść. Zastanów się co piszesz. Policja jest żeby chronić obywateli, a jak ma ich chronić zza biurka? To że u nas w Polsce jest pełno policjantów- kurw to już inna historia. Też mi się nie podoba prawo narkotykowe (bo pewnie o to ci chodzi, jesteś pewnie dzieciakiem, który pali trawkę i się boi, że go przetrzepią...). Sam palę ziółko od czasu do czasu i nie podoba mi się, że muszę się z tym kryć, ale nie jestem bandytą i mimo wszystko w ciemniej uliczce w centrum Brzydgoszczy czuje się bezpieczniej jak widzę niedaleko psi patrol.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem