Co ma piernik do wiatraka?
Działacze UEFA też nie interesują się piłką. Jak widać przejawiają większe zainteresowanie złotymi zębami garść których rzucili im niemieccy emigranci z Ameryki Południowej.
Łatwo jest znaleźć link do regulaminu UEFA, a jak podają media został złamany ust.2 artykułu 16, a konkretnie podpunkt "e".
Pozwolę sobie skopiować ten podpunkt, jeżeli komuś nie chcę się szukać:
"The use of gestures, words, objects or any other means to transmit any message that is not fit for a sports event, particularly messages that are of a political, ideological, religious, offensive or provocative nature."
Powstanie Warszawskie ma niewiele wspólnego z piłką nożną, albo chociaż ze sportem, więc jak idę do czyjegoś zoo, to nie karmie jego małp, jak nie pozwala.
Takie są zasady i każdy kupujący bilet powinien mieć świadomość jakie panują na stadionie w czasie meczu.
Nie żebym był przeciwko jakiejkolwiek manifestacji naszej historii, albo żebym bronił za wszelką cenę UEFA, ale bądź co bądź na czas meczu stadion "przechodzi" w ich ręce i panują na nim ich zasady. Ten baner miał/ma ogromne pozytywy w skali światowej dla Polski, to fajnie, że ktoś wprowadził przeciwwagę dla "Polish Death Camps", ale nie powinno się tego robić w nieodpowiedni sposób.
Слава Україні! Героям слава!...bie skopiować ten podpunkt, jeżeli komuś nie chcę się szukać:
"The use of gestures, words, objects or any other means to transmit any message that is not fit for a sports event, particularly messages that are of a political, ideological, religious, offensive or provocative nature."
Powstanie Warszawskie ma niewiele wspólnego z piłką nożną....
A co Powstanie ma wspolnego z polityka...?
Moze z religia...?
Moze z jakas ideologia...?
Mam!!!! To byla polska prowokacja wymierzona w tych kurwa biednych niemcow....
ktoś wyjaśni bo ja nie w temacie ?
Powstanie mialo najwyrazniej charakter religijny albo polityczny wg ukurwaefa...
Nie chce się czepiać - ale pod to można podciągnąć wszystko
Cytat:"The use of gestures, words, objects or any other means to transmit any message that is not fit for a sports event, particularly messages that are of a political, ideological, religious, offensive or provocative nature."
Nie chce się czepiać - ale pod to można podciągnąć wszystko
Zabijanie dla sportu, jakie niemiaszki uskutecznialy po Powstaniu, jak najbardziej mozna zaliczyc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów