📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Różnorodność hobby jest zadziwiająca. Brat mojego kumpla składa origami, syn jednego z klientów odtwarza życie pradawnych Słowian, w telewizji widziałem budowę średniowiecznego zamku metodami z tamtych lat, ja patrzę przez teleskop... Ta wioska to też zajebiste zajęcie.
Tak, wiemy dobrze mieć hobby:
Cytat:
Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy
A ja tylko gołe baby, jeśli gdzieś zauważę...
Fajny pomysł na obóz. Zajebiście się ponapierdalać mieczami. Ale jakoś za bardzo śmierdzi wiedźminem i trąci tandetą.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
HAHAHAH!!! Wczoraj rzuciłem temat o budowie zamku, a dziś rano gość to opisał na JM.
joemonster.org/art/37460/Jak_sie_budowalo_zamki_Zobaczcie_jak_BUDUJE_s...
joemonster.org/art/37460/Jak_sie_budowalo_zamki_Zobaczcie_jak_BUDUJE_s...
już widzę ten najazd spasionych, pryszczatych "wiedźminów" sprzed komputera
Myślałem że to będzie kolejny filmik ze stachu johnsem z filmu magnaci i czarodzieje...
No jak dla mnie to tylko banda długowłosych pedałów. Jak można tracić czas na takie pierdoły? Na umiejętności, które nigdy się nie przydadzą? Wzięliby się do roboty, albo chociaż coś poczytali, chujozy jedne.
No zapierdalać i kupować niemiecką żywność w niemieckich sklepach i jeździć niemieckimi autami.
Potem pokłócić się ze szwagrem ile się dorobiłeś na tym zmywaku w Anglii.
Potem pokłócić się ze szwagrem ile się dorobiłeś na tym zmywaku w Anglii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów