Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:35
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:23
🔥 Strażniczka Teksasu - teraz popularne
Świetny według mnie komiks obrazujący gender Ocenę tego pozostawiam wam PS. Nie popieram homogówna, ale tu jest odniesienie do czegoś więcej także

jak było to wyjebać
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robass1994 2014-01-07, 19:49 55
"Kapitalizm i wolny rynek niszczy ich rodzinny"- serio?
Zgłoś
Cyrk 2014-01-07, 19:51 132
Możesz mi debilu wyjaśnić w jaki sposób kapitalizm i wolny rynek może zniszczyć rodzinę? Bo ja bym ci mógł godzinami wyjaśniać w jaki sposób socjalizm i rynek sterowany rozpierdalał i nadal rozpierdala polskie (i nie tylko, ale pierdoli mnie dobrobyt obcych narodów) rodziny.
Zgłoś
McMenel 2014-01-07, 19:51 7
Dokładnie. Problemem rozpadu rodziny jest szalejący kapitalizm którym rządzą megakorporacje. Gdyby jeden z rodziców zarabiał na tyle aby wyżywić całą rodzinę z jednego etatu to prawdopodobnie nie było by takich problemów. Bo zawsze albo ojciec albo matka zostali by w domu i opiekowali się dziećmi. Problem jest niestety taki iż płace są głodowe i aby żyć na w miarę znośnym poziomie często oboje rodziców pracuje na pełny etat.
Zgłoś
berethorn55 2014-01-07, 19:52 10
Nie kapitalizm tylko banki kurwa
Zgłoś
Eurek 2014-01-07, 19:53
Szczerze to puki to jest w poczekalni apeluje do ludzi by dawali piwa i zeby to trafiło na główną. Aż strach się bać co się tam będzie działo ;P
Zgłoś
Cyrk 2014-01-07, 20:09 59
Coś bredzisz.
McMenel napisał/a:

Problemem rozpadu rodziny jest szalejący kapitalizm którym rządzą megakorporacje.

Drogi idioto kapitalizm ma to do siebie, że nie rządzi nim nikt, a raczej rządzą nim wszyscy. Niestety politycy wmówili ci, że eurosocjalizm to kapitalizm i teraz pierdolisz takie głupoty.
McMenel napisał/a:

Gdyby jeden z rodziców zarabiał na tyle aby wyżywić całą rodzinę z jednego etatu to prawdopodobnie nie było by takich problemów. Bo zawsze albo ojciec albo matka zostali by w domu i opiekowali się dziećmi. Problem jest niestety taki iż płace są głodowe i aby żyć na w miarę znośnym poziomie często oboje rodziców pracuje na pełny etat.

I za niskie zarobki odpowiada kapitalizm, a nie socjalizm, państwo opiekuńcze i wynikające z tego pojebanego systemu wysokie podatki? Boże jak lewactwo wam mózgi wyprało.
Zgłoś
k................z 2014-01-07, 20:20
Wszystkim polecam film "Kapitalizm moja miłość" Michaela Moore'a. Jest na YouTube. Dowiecie się co to dzisiaj kapitalizm...
Zgłoś
d................r 2014-01-07, 20:34
Tak bardzo obiektywne.
Zgłoś
Kantinflas 2014-01-07, 20:47
Nie ma zadnego euro socjalizmu, jest natomiast IV Rzesza.
Zgłoś
McMenel 2014-01-07, 20:57 1
Cyrk tak za niskie zarobki odpowiada kapitalizm w jego obecnej postaci. Gdzie o cenach nie decyduje rynek ale korporacje.
Zgłoś
Cyrk 2014-01-07, 21:02 18
Jak w obecnej postaci? Przecież żyjemy w socjalizmie...
Zgłoś
Iperyt669 2014-01-07, 21:12 57
Niektórzy mają poważny problem w rozróżnieniu postsocjalistycznych mutantów z prawdziwym kapitalizmem o którym na razie możemy co najwyżej pomarzyć.

Zgłoś
G................L 2014-01-07, 21:25 6
za takie bzdety piwa nie ma
Zgłoś
I................a 2014-01-07, 23:23 11
Kurwa, człowieku, jaki Ty głupi jesteś to skali nie ma. Ty widziałeś kapitalizm albo wolny rynek? Chyba nie u nas, co?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem